Reviews over Datingwebsites vergelijken


  Zoek leuke man 60jaar

  Review over OuderenFlirt

  Nieuw voor mij

  Snap een lekker wijf

  Review over Snapsex

  In een snap een lekker wijf gevonden. Aanmelden is snel, het zoeken van anderen gaat snel en je kan ook nog naar advertenties zoeken. Een zeer effectieve site waarin je niet veel toeters en bellen hebt waar je toch geen gebruik van maakt. En dat zie je ook in de prijs want deze site is relatief goedkoop tegenover andere sites of datingsites

  duur maar verder wel tevreden

  Review over Be2

  Site is goed, alhoewel ik het wel erg prijzig vindt. Nergens voor nodig

  Sterke punten
  Goede site met goede functies en leden

  Zwakke punten
  te duur

  geen onbetaalde leden meer toelaten op je site

  Review over Lexa

  Ik heb een tip voor lexa: geen onbetaalde leden meer toelaten op de datingsite. Eerst betalen en daarna pas toegang op de site en weer laten geven bij anderen. Nu zijn er veel te veel inactieve leden en teveel opties waar je voor bij moet betalen en teveel profielen die 1dagsprofielen zijn. Zo kan iedereen er gratis op maar belemmer je de betalende leden lexa!

  Zwakke punten
  teveel 1dagsprofielen

  niet alle dames reageren maar gelukkig reageren de leukste wel

  Review over OuderenFlirt

  Je merkt dat er soms inactieve profielen zijn. Niet alle vrouwen reageren op je berichtje namelijk. Best irritant soms wanneer je veel tijd en moeite steekt in een leuke openingszin en je inleest op hun profiel om het persoonlijk te maken. Kostte wat moeite om daar doorheen te kijken, uiteindelijk toch wel een aantal leuke gesprekken met een aantal dames.

  Precies wat ik zocht!

  Review over Sextinder

  Vriendinnen van mij gebruiken allemaal tinder en dat vond ik eigenlijk een beetje saai. Ben ook niet echt op zoek naar een relatie maar meer op zoek naar een beetje seksuele aandacht. Een beetje teasen zo nu en dan en ik vind dat je dat op deze site goed kan. ook fijn dat het anoniem kan, dat is bij tinder niet het geval voor mijn idee want iedereen die je kent zit daarop

  Teveel gratis leden

  Review over Pepper

  Er zitten teveel gratis leden of profielen op de site en dit kan je als lid niet zien. Vaak komt het dus voor dat als je iemand leuk vindt en een berichtje stuurt je nooit een antwoord krijgt. Niet echt goed voor je zelfvertrouwen want het lijkt alsof niemand je leuk vindt.
  Dit vind ik echt een grote domper qua tijd en geld. Andere datingsites zijn duurder maar ik denk wel een stuk beter dan pepper. Zeker als je zoveel tijd er in stopt kost dit meer dan dat je iets meer per maand betaald en daardoor wel een goed gevoel hebt en niet uren tijd besteed in geen resultaat.

  Nog steeds afwachtend op mijn hunk

  Review over NovaMora

  Mijn eerste date was in Nuland bij vdValk. We hebben lang en gezellig wijntjes gedronken en veel met elkaar gepraat. We hadden afgesproken contact te houden via whatsapp maar ik had het druk met mijn huidige relatie waardoor het er niet van kwam. Toch kon ik hem maar niet vergeten waardoor ik alsnog contact met hem opzocht. Voor de tweede keer afgesproken en weer was het helemaal spetterend. Echter nu liet hij het na onze date afweten en heb ik geen contact meer met hem. Ik denk dat hij het ook te druk heeft met zijn huidige relatie. Tochh kan ik hem niet vergeten en wil nog een keer afspreken, helaas is dat er nog niet van gekomen.

  Kut

  Review over Pepper

  ZWAAR K#T als ik het op deze manier mag zetten op de site. Na lang twijfelen heb ik nog eeen poging gewaagd om eenaccount bij pepper te maken, ben nu zelfs gegaan voor een betaald lidmaatschap. En ja hoor zelfs nu flikkrt pepper mijn hele profiel weg. Super gfoed mijn best gedaan om een profiel te maken en zonder reden of waarschuwing wordt mijn profiel ofline gehaald. Kan ik dus weer opnieuw beginnen.. en mijn geld dat is vvoor deze maand ook weg! Ik snap hun probleem niet maar ik ga niet nog een account proberen, Tip ga niet naar Pepper!

  weinig actieve profielen

  Review over Relatieplanet

  misschien komt het door de corona maar ik merk dat er weinig actie is op de site. zo zijn er weinig profielen actief waardoor er weinig chat mogelijkheden zijn en zeker geen date mogelijkheden!
  al 3 keer compensatie aan relatieplanet gevraagd maar daar gaan ze niet aan beginnen. Zonde van het geld niet aan beginnen

  Zwakke punten
  geen compensatie en weinig activiteit van mensen op de site

  waardeloos

  Review over VictoriaMilan

  Ook ik ben er in getrapt om een duur abonnement aan te schaffen. De site is bedoeld voor zoekende vrouwen maar die zijn ver te zoeken. Daarbij is de zoekoptie beperkt en staan bij "nieuw" dames alleen dames die 2 maanden niet online zijn geweest. Helemaal niet nieuw dus! Veel neppe accounts en echt waardeloos.

  Ook veel jonge meiden op de site

  Review over OudereVrouwen

  Het is niet zoals ze hier zeggen oudere vrouwen.. je vind ook heel veel jonge meiden op de site.
  Maakt het zoeken een stuk lastiger. Jonge vrouwen moeten zich maar ergens anders aanmelden, komt hier geen controle op?

  Sterke punten
  site werkt goed

  Zwakke punten
  teveel jonge meiden op de site aangemeld

  mannen willen maar een ding en doen niet eens hun best om het mooi te verpakken

  Review over Tinder

  De mannen op tinder willen maar een ding en ze doen niet eens hun best om dit te verbloemen.
  Vaak proberen mannen niet eens een gesprek aan te knopen maar beginnen gelijk over sex en hoeveel zin ze hebben.
  Als ze dat niet doen dan verbaast het me, maar wordt elke keer weer bij een afspraakje teleurgestld want uiteindelijk ook op je date wordt je raar aangekeken als je geen sex met ze wil...

  Perfect

  Review over Lexa

  Lexa sluit echt perfect bij mij aan. Vroeger ben ik super vaak naar borrels en uitjes geweest die mogelijk worden gemaakt door lexa. Momenteel zijn die niet meer mogelijk vanwege corona. Super jammer maar ik blijf ondanks dat gewoon lid. Je kan ook vaak leuke artikelen op de site lezen en doordat er vaak nieuwe mensen aanmelden blijf je altijd wel bezig met de site opnieuw ontdekken. Ik vind het een echte aanrader!

  Sterke punten
  de leuke uitjes voor singles als ze weer mogelijk zijn! zeker naar toe gaan!

  HULP!

  Review over Relatieplanet

  ik heb betaald het heet dan dat ik een member ben maar er is geen enkele medewerker die je helpt. Al mijn gegevens zijn aanwezig maar als ik reageer op een date dan zijn mijn gegevens niet juist en dan wordt mijn mail niet erkend. En het kantoor in Amsterdam is ook niemand aanwezig gevesticht bij de telegraaf waar ik een uur in de wacht ben gezet bleek niemand aan wezig te zijn ik vind het schandalig ,ik hoop toch nog op een reactie.

  Goedkoop

  Review over OudereVrouwen

  redelijk goedkoop kan je hier onbeperkt sexcontact hebben met vrouwen. Ik was eerst een beetje skeptscih omdat je moet betalen, maar goed bij een datingsite betaal je ook per maand en ben je relatief hetzelfde kwijt. Je kan hier goed contact met vrouwen hebben en ze zijn niet heel verlegen dus daar ben ik zeer tevreden over

  Duur

  Review over Match4Me

  Wat de review zegt klopt, je weet altijd wat je kosten zijn als je een betaald lidmaatschap pakt. Ik vind het wel redelijk overpriced.

  Goed

  Review over NovaMora

  In aanraking gekomen met novamora cia de radio. Was wel benieuwd dus heb een account aangemaakt. Je kan je profielfoto wazig maken maar dat is meer iets voor de vrouwkes. Ik vind het persoonlijk wel handig dat ze eerst toestemming moeten vragen of ze je foto mogen zien. Vind dat ook meer nut hebben dan je foto's bewerken met plaatjes etc.
  Verder goede ervaring mee

  Prima site

  Review over Secondlove

  Toevallig ben ik erachter gekomen dat mijn man op Secondlove zat. In het begin ws ik natuurlijk erg boos op hem. Later ben ik toch bj mezelf gaan kijken waarom hij op zon site zit. Uiteindelijk hebben we het erover gehad en eigenlijk gaat de relatie beter dan ooit. Hij heeft me laten zien wat hij op de site doet en eigenlijk vond ikhet ook wel interessant en opwindend. secondlove is alleen niet echt een site voor een stel dus zijn we ons gaan verdiepen in andere sites waar je samen kan aanmelden. Uiteindelijk terecht gekomen op swingers.be. Hier veel succes op gehad en eigenlijk is ons sexleven nu weer hersteld. Af en toe loggen we samen nog in maar eigenlijk hebben we momenteel even genoeg aan elkaar.

  Geen goede ervaring mee

  Review over Tinder

  Ik maak al een tijdje gebruik van tinder en ik vind het helemaal niks. Ik heb hemaal niet veel matses en de vrouwen die ik spreek zijn bot. Ik dacht dat je bij tinder ook terecht kon voor sex maar volgens mij is dat helemaal niet zo...

  toppie

  Review over Snapsex

  Lekkere site en ook op een leuke manier. Fijn dat je hier ook zeker bent dat je foto's veilig zijn

  Prima

  Review over Parship

  Prima datingsite. Leuke mensen op te vinden, sommige zijn wel heel vol van zichzelf maar goed die kan je verder negeren.
  Verder de prijzen voor een relatief kort abonnement zijn vrij prijzig. Als je langer dan 1 a 2 jaar lid bent dan worden de prijzen pas acceptabel.

  .

  Review over Chatapp

  Site ziet er goed uit, makkelijk in gebruik inderdaad en fijn is dat je makkelijk door profielen heen kan swipen.
  Veel leuke vrouwen en volgens mij best veel leden die vaak online zijn. Gratis credits waren helaas snel op bij mij. Site werkt daarentegen wel goed dus heb extra credits gekocht. Andere datingsites behandelen je anders als je betalend lid bent, zo krijg je bijvoorbeeld minder berichten. Bij chatapp heb ik hier nog geen negatieve ervaring mee gehad dus voor mij werkt het prima.

  advertentie verwijderen

  Review over OudereVrouwen

  Zouden jullie me kunnen helpen om mijn advertentie te verwijderen?

  Leuk!

  Review over Relatieplanet

  Echt een leuke site. Leuke mannen op te vinden die ook echt interesse in je hebben en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb mijn vent bij Relatieplanet leren kennen.
  Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een lekker glas wijn. Mijn vent en ik hebben allebei dezelfde opleiding gedaan, dat schepte meteen een band. We hebben dezelfde normen en waarden en denken hetzelfdde over het leven. Op de profielfoto vond ik hem al een lekkerding maar in het echt bleek de vonk echt over te slaan!