• Mooi aangekleede datingsite, er zijn alleen ook veel buitenlanders die je proberen te versieren met mooie praatjes...Met die praatjes komen weinig concrete voorstellen en je krijgt als vrouw zijnde ook best veel berichtjes. Opzich wel complimenterend maar je verliest het overzicht. Dus voor mij af en toe maar een advertentie aanmaken maar niet tevaak..

    Sterke punten
    Veel geinteresseerde mannen

    Zwakke punten
    Je verliest snel overzicht in je postbvak

    Door Hester op 4 augustus 2020 Reageer
  • Het is niet zoals ze hier zeggen oudere vrouwen.. je vind ook heel veel jonge meiden op de site. Maakt het zoeken een stuk lastiger. Jonge vrouwen moeten zich maar ergens anders aanmelden, komt hier geen controle op?

    Sterke punten
    site werkt goed

    Zwakke punten
    teveel jonge meiden op de site aangemeld

    Door Francien op 22 juli 2020 Reageer
  • De mannen op tinder willen maar een ding en ze doen niet eens hun best om dit te verbloemen. Vaak proberen mannen niet eens een gesprek aan te knopen maar beginnen gelijk over sex en hoeveel zin ze hebben. Als ze dat niet doen dan verbaast het me, maar wordt elke keer weer bij een afspraakje teleurgestld want uiteindelijk ook op je date wordt je raar aangekeken als je geen sex met ze wil...

    Door Anneke op 10 juli 2020 Reageer
  • Perfect - Review over Lexa

    Lexa sluit echt perfect bij mij aan. Vroeger ben ik super vaak naar borrels en uitjes geweest die mogelijk worden gemaakt door lexa. Momenteel zijn die niet meer mogelijk vanwege corona. Super jammer maar ik blijf ondanks dat gewoon lid. Je kan ook vaak leuke artikelen op de site lezen en doordat er vaak nieuwe mensen aanmelden blijf je altijd wel bezig met de site opnieuw ontdekken. Ik vind het een echte aanrader!

    Sterke punten
    de leuke uitjes voor singles als ze weer mogelijk zijn! zeker naar toe gaan!

    Door Floortje v. h op 2 juli 2020 Reageer
  • Al ruim een paar maanden goed contact met een aantal dames. Vooral Rokertje bevalt me erg goed. Leuke gesprekken tot soms diep in de nacht, maar ook veel gezelschap voor overdag.

    Door Cees op 30 juni 2020 Reageer
  • HULP! - Review over Relatieplanet

    ik heb betaald het heet dan dat ik een member ben maar er is geen enkele medewerker die je helpt. Al mijn gegevens zijn aanwezig maar als ik reageer op een date dan zijn mijn gegevens niet juist en dan wordt mijn mail niet erkend. En het kantoor in Amsterdam is ook niemand aanwezig gevesticht bij de telegraaf waar ik een uur in de wacht ben gezet bleek niemand aan wezig te zijn ik vind het schandalig ,ik hoop toch nog op een reactie.

    Door Anoniempjuh op 25 juni 2020 Reageer
  • Goedkoop - Review over OudereVrouwen

    redelijk goedkoop kan je hier onbeperkt sexcontact hebben met vrouwen. Ik was eerst een beetje skeptscih omdat je moet betalen, maar goed bij een datingsite betaal je ook per maand en ben je relatief hetzelfde kwijt. Je kan hier goed contact met vrouwen hebben en ze zijn niet heel verlegen dus daar ben ik zeer tevreden over

    Door Arend op 23 juni 2020 Reageer
  • Duur - Review over Match4Me

    Wat de review zegt klopt, je weet altijd wat je kosten zijn als je een betaald lidmaatschap pakt. Ik vind het wel redelijk overpriced.

    Door Willem op 19 juni 2020 Reageer
  • Goed - Review over NovaMora

    In aanraking gekomen met novamora cia de radio. Was wel benieuwd dus heb een account aangemaakt. Je kan je profielfoto wazig maken maar dat is meer iets voor de vrouwkes. Ik vind het persoonlijk wel handig dat ze eerst toestemming moeten vragen of ze je foto mogen zien. Vind dat ook meer nut hebben dan je foto's bewerken met plaatjes etc. Verder goede ervaring mee

    Door Jacob op 2 juni 2020 Reageer
  • Lekkere jonge wijfies. Lekkere jonge tietjes en poesjes geen klagen

    Door Bernard op 29 mei 2020 Reageer
  • Prima site - Review over Secondlove

    Toevallig ben ik erachter gekomen dat mijn man op Secondlove zat. In het begin ws ik natuurlijk erg boos op hem. Later ben ik toch bj mezelf gaan kijken waarom hij op zon site zit. Uiteindelijk hebben we het erover gehad en eigenlijk gaat de relatie beter dan ooit. Hij heeft me laten zien wat hij op de site doet en eigenlijk vond ikhet ook wel interessant en opwindend. secondlove is alleen niet echt een site voor een stel dus zijn we ons gaan verdiepen in andere sites waar je samen kan aanmelden. Uiteindelijk terecht gekomen op swingers.be. Hier veel succes op gehad en eigenlijk is ons sexleven nu weer hersteld. Af en toe loggen we samen nog in maar eigenlijk hebben we momenteel even genoeg aan elkaar.

    Door Moniek op 22 mei 2020 Reageer
  • Ik maak al een tijdje gebruik van tinder en ik vind het helemaal niks. Ik heb hemaal niet veel matses en de vrouwen die ik spreek zijn bot. Ik dacht dat je bij tinder ook terecht kon voor sex maar volgens mij is dat helemaal niet zo...

    Door Andre op 21 mei 2020 Reageer
  • toppie - Review over Snapsex

    Lekkere site en ook op een leuke manier. Fijn dat je hier ook zeker bent dat je foto's veilig zijn

    Door Pieter op 14 mei 2020 Reageer
  • Lekker - Review over Seniorensexclub

    Ik vind het een lekkere website omdat je veel aandacht krijgt van mannen. Sluit ook totaal aan bij mijn wensen. Het enige nadeel is dat ik niet moet vergeten om de titel uit mijn geschiedenis van mijn computer te halen want dat komt een beetje raar over op anderen.

    Door Astrid op 12 mei 2020 Reageer
  • Prima - Review over Parship

    Prima datingsite. Leuke mensen op te vinden, sommige zijn wel heel vol van zichzelf maar goed die kan je verder negeren. Verder de prijzen voor een relatief kort abonnement zijn vrij prijzig. Als je langer dan 1 a 2 jaar lid bent dan worden de prijzen pas acceptabel.

    Door Marie-Louise op 8 mei 2020 Reageer
  • . - Review over Chatapp.nl

    Site ziet er goed uit, makkelijk in gebruik inderdaad en fijn is dat je makkelijk door profielen heen kan swipen. Veel leuke vrouwen en volgens mij best veel leden die vaak online zijn. Gratis credits waren helaas snel op bij mij. Site werkt daarentegen wel goed dus heb extra credits gekocht. Andere datingsites behandelen je anders als je betalend lid bent, zo krijg je bijvoorbeeld minder berichten. Bij chatapp heb ik hier nog geen negatieve ervaring mee gehad dus voor mij werkt het prima.

    Door Benno op 16 april 2020 Reageer
  • Ik ben al een hele poos lid van Sexadvertenties.nl. In het begin schaamde ik me een beetje om me aan te melden en heb daarover ook heel lang getwijfeld. Uiteindelijk na lang wikken en wegen mezelf toch aangemeld. BESTE BESLISSING OOIT! Ik heb mezelf weer gevonden door de site. Ik ben mezelf gaan ontdekken en door alle aandacht van de mannen die ik heb gekregen ben ik weer helemaal opgebloeid. Jaren lang ben ik genegeerd door mijn man en nadat ik gescheiden ben zocht ik toch weer naar de aandacht die ik jarenlang heb gemist. Door mijn aanmelding heb ik nu meer aandacht dan ooit en voel me echt helemaal super. De mannen zijn super en daardoor voel ik mezelf ook een beter persoon. Ook in het ''echte'' leven kan ik meer mezelf zijn en ben ik meer zelfverzekerd. Ik vind de site echt een aanrader ook als je twijfelt zou ik zeggen probeer het! HET IS ECHT DE MOEITE WAARD! en je hoeft je nergens voor te schamen geloof me!

    Door Karen op 10 april 2020 Reageer
  • Zouden jullie me kunnen helpen om mijn advertentie te verwijderen?

    Door Vincent op 10 april 2020 Reageer
  • Leuk! - Review over Relatieplanet

    Echt een leuke site. Leuke mannen op te vinden die ook echt interesse in je hebben en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb mijn vent bij Relatieplanet leren kennen. Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een lekker glas wijn. Mijn vent en ik hebben allebei dezelfde opleiding gedaan, dat schepte meteen een band. We hebben dezelfde normen en waarden en denken hetzelfdde over het leven. Op de profielfoto vond ik hem al een lekkerding maar in het echt bleek de vonk echt over te slaan!

    Door Liselotte op 25 maart 2020 Reageer
  • Website is zeer simpel is gebruik. Echter wel weinig leuke functies waardoor je echt genoodzaakt hebt om te chatten. Soms heb ik hier geen behoefte aan en dan zou het wel leuk zijn als er meer op de site mogelijk is. Anderen meer ervaring met datingsites die meer leuke functies hebben en toch makkelijk in gebruik zijn?

    Door Steven op 13 maart 2020 Reageer
  • Lekkere dames met veel ervaring, jammer dat er geen abonnement is want er zijn te veel leuke dames die ik een berichtje wil sturen. Ook ge gesprekken zijngoed.

    Door Henk op 27 februari 2020 Reageer
  • Slecht - Review over Secondlove

    Ik zocht iemand voor een affaire, maar ze houden allemaal de boot af... Naast het chatten met vrouwen willen er maar weinig echt afspreken waardoor je veel tijd in iets investeert zonder dat je er iets voor terugkrijgt.

    Door Tim op 14 februari 2020 Reageer
  • Super - Review over 50PlusMatch

    Je hoort en leest altijd succesverhalen van anderen en kan er alleen maar op hopen. Toch heb ik via50lpusmatch mijn liefde gevonden! Echt het proberen waard

    Door Lieke op 14 februari 2020 Reageer