Reviews van deze auteur

Snap een lekker wijf

Review over Snapsex

In een snap een lekker wijf gevonden. Aanmelden is snel, het zoeken van anderen gaat snel en je kan ook nog naar advertenties zoeken. Een zeer effectieve site waarin je niet veel toeters en bellen hebt waar je toch geen gebruik van maakt. En dat zie je ook in de prijs want deze site is relatief goedkoop tegenover andere sites of datingsites

duur maar verder wel tevreden

Review over Be2

Site is goed, alhoewel ik het wel erg prijzig vindt. Nergens voor nodig

Sterke punten
Goede site met goede functies en leden

Zwakke punten
te duur

geen onbetaalde leden meer toelaten op je site

Review over Lexa

Ik heb een tip voor lexa: geen onbetaalde leden meer toelaten op de datingsite. Eerst betalen en daarna pas toegang op de site en weer laten geven bij anderen. Nu zijn er veel te veel inactieve leden en teveel opties waar je voor bij moet betalen en teveel profielen die 1dagsprofielen zijn. Zo kan iedereen er gratis op maar belemmer je de betalende leden lexa!

Zwakke punten
teveel 1dagsprofielen

Nog steeds afwachtend op mijn hunk

Review over NovaMora

Mijn eerste date was in Nuland bij vdValk. We hebben lang en gezellig wijntjes gedronken en veel met elkaar gepraat. We hadden afgesproken contact te houden via whatsapp maar ik had het druk met mijn huidige relatie waardoor het er niet van kwam. Toch kon ik hem maar niet vergeten waardoor ik alsnog contact met hem opzocht. Voor de tweede keer afgesproken en weer was het helemaal spetterend. Echter nu liet hij het na onze date afweten en heb ik geen contact meer met hem. Ik denk dat hij het ook te druk heeft met zijn huidige relatie. Tochh kan ik hem niet vergeten en wil nog een keer afspreken, helaas is dat er nog niet van gekomen.

.

Review over Chatapp

Site ziet er goed uit, makkelijk in gebruik inderdaad en fijn is dat je makkelijk door profielen heen kan swipen.
Veel leuke vrouwen en volgens mij best veel leden die vaak online zijn. Gratis credits waren helaas snel op bij mij. Site werkt daarentegen wel goed dus heb extra credits gekocht. Andere datingsites behandelen je anders als je betalend lid bent, zo krijg je bijvoorbeeld minder berichten. Bij chatapp heb ik hier nog geen negatieve ervaring mee gehad dus voor mij werkt het prima.

advertentie verwijderen

Review over OudereVrouwen

Zouden jullie me kunnen helpen om mijn advertentie te verwijderen?

Leuke dames met veel ervaring

Review over OudereVrouwen

Lekkere dames met veel ervaring, jammer dat er geen abonnement is want er zijn te veel leuke dames die ik een berichtje wil sturen. Ook ge gesprekken zijngoed.

reacties: