NovaMora Review - Voor als je zin hebt in een affaire

Novamora is een datingsite waar je terecht kunt als je op zoek bent naar spannende contacten. Zowel stellen als singles schrijven zich in, op zoek naar een ondeugende date. Het kan dan gaan om een buitenechtelijke affaire, maar ook om ‘swingen’, oftewel partnerruil. Je kunt je dus zowel als stel of als single inschrijven en dit kan volledig anoniem. Je mag zelf een schuilnaam verzinnen om mee in te loggen en het is niet verplicht om een foto bij je profiel te plaatsen. Dit is natuurlijk ideaal als je je amoureuze escapades geheim wilt houden voor je partner. Maar ook als ‘gewone’ single op zoek naar een date of relatie, of als je alleen op zoek bent naar vriendschap kun je hier een profiel aanmaken.

 


Landelijke bekendheid van Novamora

Omdat Novamora radioreclame maakt is deze datingsite voor singles en stellen landelijk erg bekend. Dit heeft als groot voordeel dat zich dagelijks soms wel duizenden nieuwe members aanmelden. Alle profielen worden gecontroleerd om zoveel mogelijk te voorkomen dat er fake profielen op de website komen te staan. Je kunt als liefhebber van een avontuurtje dus gerust regelmatig terugkomen om te ontdekken of er nieuwe members zijn die je graag wilt leren kennen. Je kunt berichten sturen of gebruik maken van de online chatfunctie. Vanwege het karakter van Novamora heeft de website een imago van spannende ontmoetingsplek voor amoureuze avontuurtjes en minder van een platform voor algemene dating.


Lidmaatschap van Novamora

Om van alle functies gebruik te kunnen maken is een betaald abonnement noodzakelijk. Alleen dan kun je berichten sturen naar andere members en contact leggen. Voor een betaald lidmaatschap kun je kiezen uit verschillende opties, waarbij geldt dat een abonnement voor een langere periode per maand goedkoper is. Op de website is duidelijk aangegeven welke extra mogelijkheden je hebt als je een betaald abonnement hebt.


NovaMora Reviews

    Nog steeds afwachtend op mijn hunk

    Mijn eerste date was in Nuland bij vdValk. We hebben lang en gezellig wijntjes gedronken en veel met elkaar gepraat. We hadden afgesproken contact te houden via whatsapp maar ik had het druk met mijn huidige relatie waardoor het er niet van kwam. Toch kon ik hem maar niet vergeten waardoor ik alsnog contact met hem opzocht. Voor de tweede keer afgesproken en weer was het helemaal spetterend. Echter nu liet hij het na onze date afweten en heb ik geen contact meer met hem. Ik denk dat hij het ook te druk heeft met zijn huidige relatie. Tochh kan ik hem niet vergeten en wil nog een keer afspreken, helaas is dat er nog niet van gekomen.

    Goed

    In aanraking gekomen met novamora cia de radio. Was wel benieuwd dus heb een account aangemaakt. Je kan je profielfoto wazig maken maar dat is meer iets voor de vrouwkes. Ik vind het persoonlijk wel handig dat ze eerst toestemming moeten vragen of ze je foto mogen zien. Vind dat ook meer nut hebben dan je foto's bewerken met plaatjes etc.
    Verder goede ervaring mee

Bezoek NovaMora

Schrijf een review