Be2 Review - Als je op zoek bent naar een leuke relatie

Be2 is een internationaal datingplatform dat actief is in tientallen landen, waaronder Nederland. Be2 bestaat al sinds 2004 en heeft zijn succes in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Het is een internationale website waar je dus ook in contact kunt komen met mensen buiten Nederland. De site is overigens volledig in het Nederlands beschikbaar. Mensen van alle leeftijden plaatsen hier een profiel, in de hoop die ene grote liefde te vinden waar ze de rest van hun leven mee kunnen doorbrengen. Be2 richt zich met name op duurzame relaties en niet op vluchtige flirts, omdat de makers van mening zijn dat daar genoeg andere websites voor zijn. Ben je ook benieuwd naar de site? Aanmelding is gratis. Lees in onze review meer over aanmelden, gebruik, kosten en afmelden. 

 


Gecontroleerde profielen voor veilig daten

Alle profielen die op Be2 worden geplaatst zijn gecontroleerd door de beheerders. Profielteksten en foto’s die niet aan de voorwaarden voldoen worden geweigerd. Met persoonlijke informatie zoals e-mailadressen en telefoonnummers wordt altijd zorgvuldig omgesprongen. Members mogen deze informatie ook niet op hun profiel delen, contact vindt in eerste instantie uitsluitend plaats via het platform, om veilig daten te waarborgen. Als je iemand hebt leren kennen met wie je voor een date wilt afspreken dan staat het je natuurlijk vrij om gegevens uit te wisselen, hoewel je wordt aangeraden om hier altijd zeer terughoudend en voorzichtig mee om te gaan.


Wat kun je met een betaald abonnement op Be2?

Als je een betaald abonnement neemt dan kun je onbeperkt berichten versturen en lezen om op die manier iemand goed te leren kennen. Be2 geeft hierbij een succesgarantie. Gedurende de looptijd van je abonnement kom je met minstens 10 mensen in contact die voldoen aan jouw voorkeuren. Je abonnement wordt stilzwijgend verlengd, tenzij je minimaal 14 dagen voordat je abonnement afloopt opzegt. Dit kun je uiteraard allemaal online in je account regelen. Op de website kun je succesverhalen lezen van members die via Be2 de ware liefde hebben gevonden, zowel in Nederland als daarbuiten.


Be2 Reviews

  duur maar verder wel tevreden

  Site is goed, alhoewel ik het wel erg prijzig vindt. Nergens voor nodig

  Sterke punten
  Goede site met goede functies en leden

  Zwakke punten
  te duur

Bezoek Be2

Schrijf een review