Clubsex review - Als je op zoek bent naar de populairste Sex Club

Ben je op zoek naar een erotisch sex contact of ben je online op zoek naar een leuke en vooral spannende sexclub? Clubsex is een populaire site in zowel Nederland als België, waar niet alleen mannen maar ook vrouwen op zoek zijn naar spannende avontuurtjes. Je kan je al aanmelden wanneer je ouder bent dan 18 jaar. Wij bezochten Clubsex voor jullie. Benieuwd naar onze ervaring? Lees het hier gratis in onze review. 


Aanmelden

Aanmelden bij Clubsex is geheel vrijblijvend, anoniem en bovendien helemaal gratis. Dit is terug te zien aan het aantal gebruikers, want dagelijks melden er nieuwe leden zich aan. En zij melden zich niet alleen aan voor de nieuwsgierigheid. Zo zijn alle profielen goed gevuld met informatie en zijn veel van de profielen voorzien van foto's. Ook zo benieuwd naar Clubsex? Aanmelden is binnen 1 minuut gebeurd. Zo heb je alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres nodig. Het fijne aan de aanmelding is dat je zonder een betaling of zonder het veel tijd kwijt zijn voor het maken van een profiel je de website kan uitproberen. Zo kan je eerst kijken of de site en andere gebruikers bij jouw wensen aansluiten. 


Prijzen

Vrijwel alle functies op Clubsex zijn gratis voor gebruikers. Alleen voor het versturen van priveberichten en foto's naar andere gebruikers zijn kosten verbonden. Wanneer je hiervan gebruik wil maken kan dit door middel van credits. Bij je aanmelding en het verifiëren van je mail krijg je credits cadeau.  

Ben je door deze gratis credits heen en wil je meer berichten sturen? Dan kan je makkelijk en snel nieuwe credits bijkopen per stuk of in een pakket. Hoe groter je pakket hoe goedkoper de credits per stuk worden.


Zie hieronder de kosten van de credits.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Clubsex is een website waarbij de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Zo zijn alle functies makkelijk en snel te vinden en zijn ze door elke leeftijd makkelijk te gebruiken. Wanneer je andere profielen wil gaan zoeken kan je dit doen op basis van filters. Op deze manier hoef je niet door alle profielen heen, maar kan je op basis van jouw smaak en wensen andere gebruikers zoeken. Filters die je kan instellen zijn onder andere op basis van uiterlijke kenmerken, locatie, op basis van of ze online zijn. Zie je iemand die je leuk vindt dan kan je degene een berichtje of flirt sturen of degene opslaan als favoriet. Op deze manier kan je zonder dat je degene aanspreekt in de gaten houden of er nieuwe foto's of advertenties worden gepost. De aangemelde profielen van Clubsex zijn heel divers waardoor er voor iedereen wel iemand bij zit die bij degene past.


Afmelden

In tegenstelling tot andere datingsites is het afmelden of het verwijderen van je profiel super makkelijk en indien gewenst super snel geregeld. Wil je je profiel verwijderen dan kan je naar de contactpagina gaan op de website. Hier staat een link waarbij als je hierop klikt je profiel wordt verwijderd. Lukt je afmelding niet door bijgaande instructies? Dan kan je ook het contactformulier op de website invullen. Hier moet je dan aangeven dat je je profiel verwijderd wil hebben. Let op dat wanneer je je profiel verwijderd dit wegens privacyredenen definitief is en niet te herstellen is. Je profiel, je berichten en je credits worden met het verwijderen van je profiel definitief verwijderd.


Clubsex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Clubsex.

Bezoek Clubsex

Schrijf een review