Omasex Review - Voor als je van Rijpe vrouwen houdt

Wie zegt dat oma's niet meer van sex houden? De oma's aangemeld bij Omasex zijn nog super geil en zijn nog lang niet klaar om achter de geraniums te zitten. Nee, ze willen sex contact met jou en het liefst vandaag nog. Omasex is het grootste online sexplatform waar veel oudere en rijpe oma's zich hebben aangemeld voor seniorensex. Dus ben jij op zoek naar een hete oma of vindt jij het geil om oma op te geilen? Lees hier gratis wat wij vonden van Omasex. 


Aanmelden

Je hebt meerdere opties om een account aan te maken op Omasex. Zo kan je jezelf aanmelden via de homepagina of op de aanmeldpagina. Wil je een account aanmaken dan moet je ouder zijn dan 18 jaar en een geldig emailadres hebben. Gegevens zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht en woonplaats kan je zelf verzinnen of naar waarheid invullen. Dit is afhankelijk hoe anoniem je je profiel wil vorm geven. Natuurlijk is het voor andere gebruikers wel fijn als je niet teveel afwijkt van je eigen gegevens. Zo krijgen andere gebruikers toch aan beetje een beeld van je als ze met je chatten. Je profiel kan je indien gewenst aanvullen met informatie over jezelf. Zo maak je meer kans om door andere gebruikers benaderd te worden, want zo krijgen ze een beter beeld van je.


Prijzen

Bij Omasex hoef je niet bang te zijn dat je aan doorlopende kosten vast komt te zitten. Omasex maakt namelijk geen gebruik van abonnementsdiensten of pakketten die automatisch verlengd worden. Wanneer je bij Omasex een bericht naar andere gebruikers wil sturen kost dit credits. Deze credits koop je in een eenmalig pakket of los per keer. Wil je geen gebruik maken van de functie om contact te hebben met anderen? Dan is de website helemaal gratis te gebruiken. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Credits kan je op verschillende manieren betalen, namelijk met iDeal, Paysafecard, creditcard en zelfs telefonisch. 


Gebruik

Omasex is bijna helemaal gratis te gebruiken. Zo zijn de functies andere profielen zoeken, bekijken van andere profielen, het opslaan van favorieten profielen en het aanvullen van je eigen profiel helemaal gratis. Zelfs het maken van een sexadvertentie is gratis! Zelfs het lezen van berichten van anderen is kosteloos, alleen voor het versturen van berichten naar anderen moet je credits betalen. Bij de inbox op de site zie je wanneer je nieuwe berichtjes hebt of kan je eerder gevoerde gesprekken teruglezen. Doordat de site zich richt op onder andere oma's zijn de functies makkelijk te vinden en te gebruiken.


Afmelden

Heb je nog geen leuke oma gevonden of houdt je toch meer van een jonger sex contact? Het voordeel van Omasex is dat wanneer je je profiel niet gebruikt deze kosteloos kan worden aangehouden. Op deze manier hoef je geen overhaaste beslissingen te nemen om je profiel definitief te verwijderen. Wil je toch liever je profiel verwijderen dan kan je dit doen op de contactpagina. Hier staat een knop om je account te verwijderen. Let hierbij wel op dat het verwijderen van je profiel definitief is en al je gegevens wegens AVG regels definitief en onherstelbaar worden verwijderd.


Omasex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Omasex.

Bezoek Omasex

Schrijf een review