Snapsex Review - Hetzelfde als Snapchat maar dan Erotisch en Spannend

Bijna iedereen kent wel Snapchat. Snapchat is een populaire App die gebruikt wordt voor het versturen van foto's en filmpjes. Je kan hierbij ook gevolgd worden door andere gebruikers en hun zo op de hoogte houden met jouw leven. Erg leuk, maar hoe leuk is het dat je nu hetzelfde hebt maar dan met lekkere en geile foto's? Snapsex is hetzelfde als Snapchat maar dan met ondeugende foto's die je met andere kan delen. Bij Snapsex gaat het er om dat je geniet en open staat voor nieuwe dingen. Geniet daarom ook van de Snapsex mogelijkheden die er worden aangeboden. Lees hier gratis in de review alles over Snapsex. 

 

 


Aanmelden

Aanmelden is super makkelijk en gaat super snel. Iedereen die 18 jaar en ouder is kan zichzelf al aanmelden. Zo hoef je bij het aanmelden alleen een gebruikersnaam, emailadres, wachtwoord, woonplaats en geboortedatum in te vullen. In tegenstelling tot veel andere datingsites hoef je bij Snapsex niet veel informatie te geven over jezelf. Zo is het belangrijkste dat je leuke en geile foto's deelt.

Bij het aanmelden krijg je gratis 50 credits. Wanneer je je e-mailadres hebt geactiveerd krijg je nog eens 150 creedits cadeau. Nadat je aangemeld bent kan je al foto's delen en foto's van andere bekijken.


Prijzen

Snapsex maakt geen gebruik van een abonnement, maar gebruikt credits. 
Op deze manier betaal je voor wat je ook echt gebruikt en zit je niet aan een stilzwijgend abonnement vast. Het grote voordeel hiervan is dat je je credits kan gebruiken wanneer jij wil.

Aantal credits

Prijs

500 € 15,00
1000 € 30,00
2000 € 50,00
5000 € 100,00
10000 € 200,00

 


Gebruik

Snapsex is een populaire erotische datingsite waar je berichten, foto's en filmpjes met andere kan delen.
Bij Snapchat kan je normaal je berichtengeschiedenis na een tijdje niet meer zien, bij Snapsex kan je alle gestuurde berichten altijd terug kijken. Zo kan je altijd geile gesprekken en foto's op een moment terugkijken. 

Bij Snapsex kan je op een makkelijke manier door andere gebruikers zoeken. Heb je hier niet zo'n zin in? Je kan ook gebruik maken van de Sexkoppelaar. Snapsex zoekt elke dag 2 gebruikers voor je waar je een match mee kan hebben. Deze worden berekent op basis van je profielvoorkeuren.


Snapsex Reviews

    Snap een lekker wijf

    In een snap een lekker wijf gevonden. Aanmelden is snel, het zoeken van anderen gaat snel en je kan ook nog naar advertenties zoeken. Een zeer effectieve site waarin je niet veel toeters en bellen hebt waar je toch geen gebruik van maakt. En dat zie je ook in de prijs want deze site is relatief goedkoop tegenover andere sites of datingsites

    toppie

    Lekkere site en ook op een leuke manier. Fijn dat je hier ook zeker bent dat je foto's veilig zijn

Bezoek Snapsex

Schrijf een review