Relatieplanet is één van de langst bestaande datingsites op het internet. Toen internetdating nog in de kinderschoenen stond werd Relatieplanet geïntroduceerd als platform waar je gemakkelijk, anoniem en laagdrempelig in contact kon komen met andere singles. Het feit dat Relatieplanet na al die jaren nog steeds bestaat en succesvol is bewijst dat het een betrouwbare datingsite is waar inmiddels tienduizenden mensen een leuke partner hebben gevonden of een langdurige vriendschap. Relatieplanet is voor alle leeftijden, je vindt her zowel jonge mensen vanaf 18 jaar als senioren. Uiteraard kun je zoeken naar mensen in een bepaalde leeftijdscategorie en ook aangeven dat je zelf alleen in contact wilt komen met mensen tussen bepaalde leeftijdsgrenzen.


Inschrijven bij Relatieplanet

Als je je wilt inschrijven bij Relatieplanet word je door een aantal formulieren geleid die je online kunt invullen. Misschien heb je het gevoel dat je het hemd van het lijf wordt gevraagd. Maar deze informatie is nodig om je goede matches voor te stellen. Als je een kinderwens hebt, niet van roken houdt en graag films kijkt, krijg je andere profielen te zien dan wanneer je een roker bent die de fase van luiers verschonen al achter de rug heeft en graag verre reizen maakt. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar iemand die bij je past door de zoekfunctie te gebruiken.


De kosten van dating bij Relatieplanet

Je kunt je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Nadat je het proces voor inschrijving hebt doorlopen kun je de profielen van andere members bekijken. Je kunt alleen berichten versturen en interesse tonen als je een betaald abonnement neemt. Hiervoor zijn verschillende opties. Hoe langer je abonnement loopt, hoe lager de kosten per maand. Je abonnement is niet tussentijds opzegbaar, dus denk goed na welke keuze je maakt. Relatieplanet is een succesvolle datingsite met een grote populariteit. De kans dat je hier een leuke partner vindt is dan ook best groot.


Relatieplanet Reviews

  • HULP! -

    ik heb betaald het heet dan dat ik een member ben maar er is geen enkele medewerker die je helpt. Al mijn gegevens zijn aanwezig maar als ik reageer op een date dan zijn mijn gegevens niet juist en dan wordt mijn mail niet erkend. En het kantoor in Amsterdam is ook niemand aanwezig gevesticht bij de telegraaf waar ik een uur in de wacht ben gezet bleek niemand aan wezig te zijn ik vind het schandalig ,ik hoop toch nog op een reactie.

    Door Anoniempjuh op 25 juni 2020 Reageer
  • Leuk! -

    Echt een leuke site. Leuke mannen op te vinden die ook echt interesse in je hebben en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb mijn vent bij Relatieplanet leren kennen. Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een lekker glas wijn. Mijn vent en ik hebben allebei dezelfde opleiding gedaan, dat schepte meteen een band. We hebben dezelfde normen en waarden en denken hetzelfdde over het leven. Op de profielfoto vond ik hem al een lekkerding maar in het echt bleek de vonk echt over te slaan!

    Door Liselotte op 25 maart 2020 Reageer

Bezoek Relatieplanet

Schrijf je eigen review