Relatieplanet

Relatieplanet is er voor mensen die graag nieuwe mensen online willen ontmoeten. Relatieplanet is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Relatieplanet streeft ernaar om niet te selecteren op uiterlijk, opleidingsniveau of geaardheid. Wel kan je makkelijk op de site makkelijk profielen filteren om je match te vinden. Relatieplanet is een van de langstbestaande datingsites waarbij je online kan daten. Desondanks is Relatieplanet nog steeds een van de grootste en populairste datingsites op dit moment. Naast online daten is Relatieplanet ook verschillende samenwerkingen aan gegaan zoals het tv programma Alles is liefde. En ook dit is een enorm succes met super veel kijkcijfers elke dag. Benieuwd naar onze ervaring? Lees het hier!


Inschrijven bij Relatieplanet

Als je je wilt inschrijven bij Relatieplanet word je door een aantal formulieren geleid die je online kunt invullen. Misschien heb je het gevoel dat je het hemd van het lijf wordt gevraagd. Maar deze informatie is nodig om je goede matches voor te stellen. Als je een kinderwens hebt, niet van roken houdt en graag films kijkt, krijg je andere profielen te zien dan wanneer je een roker bent die de fase van luiers verschonen al achter de rug heeft en graag verre reizen maakt. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar iemand die bij je past door de zoekfunctie te gebruiken.


De kosten van dating bij Relatieplanet

Je kunt je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Nadat je het proces voor inschrijving hebt doorlopen kun je de profielen van andere members bekijken. Je kunt alleen berichten versturen en interesse tonen als je een betaald abonnement neemt. Hiervoor zijn verschillende opties. Hoe langer je abonnement loopt, hoe lager de kosten per maand. Je abonnement is niet tussentijds opzegbaar, dus denk goed na welke keuze je maakt. Relatieplanet is een succesvolle datingsite met een grote populariteit. De kans dat je hier een leuke partner vindt is dan ook best groot.


Artikelen over Relatieplanet

Is sex op de eerste date verstandig?

Vaak is een van de grootste discussiepuntjes of het zowel als man of vrouw verstandig is om sex te hebben op de eerste date. Een van de argumenten voor is dat je een goede relatie zal krijgen wanneer je sex hebt op de eerste date. De onderbouwing hiervoor is dat wanneer je sex hebt op je eerste date je een sterke chemie tussen beide hebt en daardoor meer verbonden bent. Een argument tegen is dat w ... [...]

Relatieplanet Reviews

  weinig actieve profielen

  misschien komt het door de corona maar ik merk dat er weinig actie is op de site. zo zijn er weinig profielen actief waardoor er weinig chat mogelijkheden zijn en zeker geen date mogelijkheden!
  al 3 keer compensatie aan relatieplanet gevraagd maar daar gaan ze niet aan beginnen. Zonde van het geld niet aan beginnen

  Zwakke punten
  geen compensatie en weinig activiteit van mensen op de site

  HULP!

  ik heb betaald het heet dan dat ik een member ben maar er is geen enkele medewerker die je helpt. Al mijn gegevens zijn aanwezig maar als ik reageer op een date dan zijn mijn gegevens niet juist en dan wordt mijn mail niet erkend. En het kantoor in Amsterdam is ook niemand aanwezig gevesticht bij de telegraaf waar ik een uur in de wacht ben gezet bleek niemand aan wezig te zijn ik vind het schandalig ,ik hoop toch nog op een reactie.

  Leuk!

  Echt een leuke site. Leuke mannen op te vinden die ook echt interesse in je hebben en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ik heb mijn vent bij Relatieplanet leren kennen.
  Tijdens onze eerste date hebben we tot halfvier 's nachts zitten praten met een lekker glas wijn. Mijn vent en ik hebben allebei dezelfde opleiding gedaan, dat schepte meteen een band. We hebben dezelfde normen en waarden en denken hetzelfdde over het leven. Op de profielfoto vond ik hem al een lekkerding maar in het echt bleek de vonk echt over te slaan!

Bezoek Relatieplanet

Schrijf een review