Pepper Review - Niet zomaar een datingsite

Pepper is een dating platform dat zich vooral op de wat jongere doelgroep richt, hoewel iedereen zich er uiteraard mag inschrijven. Je maakt op Pepper een collage van foto’s van jezelf en je interesses. Een foto zegt volgens Pepper namelijk meer dan 1.000 woorden. Daarom hier geen lange profielteksten, maar afbeeldingen en foto’s aan de hand waarvan je kunt beoordelen of iemand de moeite waard is om beter te leren kennen. Pepper is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds en won in 2015 en 2017 de Shopping Award in de categorie datingsites.

 


Op zoek naar een leuke partner met Pepper

Als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie, of als je een fijne vriendschap zoekt met een man of een vrouw dan kun je je inschrijven bij Pepper. Dat doe je door de inschrijfprocedure te doorlopen. Er worden je heel wat vragen gesteld, maar die zijn nodig om je later goede matches voor te kunnen leggen van mensen die je mogelijk graag beter wilt leren kennen. Je kunt natuurlijk ook zelf de zoekoptie gebruiken om profielen te bekijken die aan jouw voorkeuren voldoen. Alle profielen bij Pepper worden handmatig gecontroleerd om het risico op fake profielen zo klein mogelijk te houden.


Wat kun je doen als je betaald member wordt bij Pepper?

Als betalend member bij Pepper kun je naast profielen zoeken en bekijken ook berichten ontvangen en versturen. Voor het maken van daadwerkelijk contact is dus een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt kiezen uit verschillende opties, variërend van een maand tot een jaar. Hoe langer het abonnement duurt, hoe minder je per maand betaalt. Je kunt als betalende member niet alleen gebruik maken van je privé postbus, je kunt ook chatten met anderen, zodat je sneller en directer contact kunt maken. Pepper is een zeer populaire datingsite waar in de loop der jaren al veel mensen een leuke partner of fijne vriendschap hebben gevonden.  


Pepper Reviews

    Teveel gratis leden

    Er zitten teveel gratis leden of profielen op de site en dit kan je als lid niet zien. Vaak komt het dus voor dat als je iemand leuk vindt en een berichtje stuurt je nooit een antwoord krijgt. Niet echt goed voor je zelfvertrouwen want het lijkt alsof niemand je leuk vindt.
    Dit vind ik echt een grote domper qua tijd en geld. Andere datingsites zijn duurder maar ik denk wel een stuk beter dan pepper. Zeker als je zoveel tijd er in stopt kost dit meer dan dat je iets meer per maand betaald en daardoor wel een goed gevoel hebt en niet uren tijd besteed in geen resultaat.

    Kut

    ZWAAR K#T als ik het op deze manier mag zetten op de site. Na lang twijfelen heb ik nog eeen poging gewaagd om eenaccount bij pepper te maken, ben nu zelfs gegaan voor een betaald lidmaatschap. En ja hoor zelfs nu flikkrt pepper mijn hele profiel weg. Super gfoed mijn best gedaan om een profiel te maken en zonder reden of waarschuwing wordt mijn profiel ofline gehaald. Kan ik dus weer opnieuw beginnen.. en mijn geld dat is vvoor deze maand ook weg! Ik snap hun probleem niet maar ik ga niet nog een account proberen, Tip ga niet naar Pepper!

Bezoek Pepper

Schrijf een review