50Liefde is, zoals de naam al aangeeft, een datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dat mag uiteraard ook vriendschap zijn. Om toegang te krijgen tot het platform moet je eerst een gratis account aanmaken. Dat doe je door op de startpagina aan te geven wie je bent, man of vrouw, en wat je zoekt. Vervolgens geef je een (schuil)naam op en vul je je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord in. Hierna kun je een profiel aanmaken. Als je bent ingelogd kun je onbeperkt zoeken in de profielen of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen.


Veilig daten voor actieve senioren

Hoewel je je als net 50’er vast nog geen ‘senior’ voelt, is het wel prettig als je gaat daten dat je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten zonder dat je je een weg hoeft te banen door twintigers en dertigers met hele andere verwachtingen. Dat kan op 50Liefde. Alle profielen van nieuwe members worden gecontroleerd, om de kans op nep profielen zo klein mogelijk te houden. Uiteraard wordt privé informatie zoals je e-mailadres nooit met anderen gedeeld. Je kunt veilig en anoniem daten, je bepaalt zelf welke privé informatie je deelt met de mensen die je op 50Liefde ontmoet. Je kunt online berichten uitwisselen en chatten, dus het is niet nodig om meteen telefoonnummers en dergelijke te gaan delen.


De kosten van het gebruik van 50Liefde

Je kunt 50Liefde deels gratis gebruiken. Wil je onbeperkt berichten kunnen lezen en versturen dan is een premium abonnement nodig. Dit sluit je af voor 3, 6 of 12 maanden. Een jaarabonnement is uiteraard het voordeligst. Als je niet opzegt wordt je abonnement na afloop van de periode met eenzelfde periode stilzwijgend verlengd. Informatie over opzeggen vind je op de website. Maar natuurlijk doe je dat pas als je de liefde van je leven hebt gevonden, of als je een mooie vriendschap met iemand hebt opgebouwd. Want met dat doel worden mensen lid van 50Liefde.


50Liefde Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50Liefde.

Bezoek 50Liefde

Schrijf je eigen review