OuderenFlirt review - Je bent nooit te oud om te flirten

Deze website is bedoelt voor de wat oudere mensen. Hier vind je veel mensen die op zoek zijn naar een relatie of juist een spannend avontuurtje. De leeftijden lopen uitéén van 25 tot wel 75+ Hier vind je erg makkelijk een leuke man of vrouw die op zoek is naar een leuk contact of sex chat. Ook als je alleen op zoek bent naar gezelschap kan je terecht bij Ouderenflirt. Hier vind je voornamelijk mannen en vrouwen op leeftijd die graag weer wat gezelschap willen en het missen om te flirten. De leden van deze website zijn voornamelijk op zoek naar een spannende flirt. 


Aanmelden

Wil je vandaag nog met Ouderen flirten? Dan kan dit door je gratis aan te melden bij Ouderenflirt. Doordat de site zich richt op ouderen heeft Ouderenflirt het aanmelden super makkelijk en snel gemaakt. Hierdoor kunnen zelfs Ouderen zich zonder probleem aanmelden. Aanmelden kan je doen door op de aanmeldknop te drukken op de site. Vervolgens kom je op een aanmeldscherm waar je een zelf verzonnen gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum en e-mailadres moet invullen. Als dit succesvol is dan krijg je een bevestigingsmail op je ingevulde e-mailadres. Als je je e-mailadres bevestigd krijg je zelfs 100 credits cadeau! Op deze manier kan je Ouderenflirt gratis uitproberen. 

 


Gebruik van ouderenflirt

Op Ouderenflirt zijn veel single mannen en vrouwen waar je een spannende of juist gezellige chat mee kan maken. Gebruikers van deze website kunnen snel en makkelijk een leuke man of vrouw vinden voor een praatje of spannende chat. Nadat je een leuk profiel hebt aangemaakt kun je direct beginnen met zoeken naar de perfecte match. Met het uitgebreide zoeksysteem vind je snel een leuke man of vrouw die aan jouw wensen voldoet. Kortom een erg leuke en gebruiksvriendelijke website voor de ouderen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie of afspraakje. Wij beoordelen deze website met een mooie 8,3 als het om flirten met ouderen gaat.


Kosten

Doordat Ouderenflirt bij de bevestiging van je e-mail credits gratis geeft, kan je Ouderenflirt gratis uitproberen. Op deze manier wil Ouderenflirt de gebruiker de site uit laten proberen. Bevalt de site en wil je meer credits kopen? Dat kan super makkelijk met behulp van verschillende betaalwijze zoals iDeal, Paysafecard, creditcard of telefonisch. Door gebruik te maken van Credits wil Ouderenflirt de leden alleen laten betalen voor de functies die ze echt gebruiken zonder dat ze vast zitten aan een abonnement.

 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Contactgegevens

Heb je problemen tijdens het gebruik van de site zoals een bug op de site of een vervelend lid dat je wil raporteren? Dan kan je door middel van het contactformulier op de site een email sturen. Ouderenflirt neemt dan op korte termijn contact met je op of zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost. In het contactformulier moet je natuurlijk je e-mailadres aangeven, want anders kunnen ze geen contact met je opnemen. Wil je een profiel raporteren, omdat het een nepaccount is? Ook dit kan je super makkelijk doen met het contactformulier. 

Het grote voordeel van Ouderenflirt is wel dat je het contactformulier niet hoeft in te vullen om je abonnement op te zeggen, want dit is er niet. Hierdoor doet Ouderenflirt niet net als sommige andere datingsites het contactformulier verstoppen om het contact opnemen moeilijker te maken.


OuderenFlirt Reviews

Bezoek OuderenFlirt

Schrijf een review