Parship Review - Dating voor hoger opgeleide singles

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Parship een goede keuze. Deze datingsite richt zich op e wat oudere singles die hun leven graag met iemand willen delen. Dat kan ook op basis van vriendschap zijn, maar de intentie is dat je op zoek bent naar een serieus contact. Parship is zeker niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar seksdating. Naast dat je je kunt inschrijven en vervolgens zelf op zoek kunt gaan naar mensen die je graag beter wilt leren kennen kun je ook gebruik maken van verschillende andere mogelijkheden om in contact te komen met mensen die mogelijk goed bij je passen.

 


Dating voor hoger opgeleide singles

Parship richt zich op de hoger opgeleide single van minimaal 30+. De website claimt dat gemiddeld 30% van de members via de website een partner vindt. Daarnaast vind je op Parship ongeveer evenveel mannen als vrouwen, in tegenstelling tot veel andere platforms waar de heren vaak ver in de meerderheid zijn. Parship maakt een serieuze en betrouwbare indruk. Als je je inschrijft kun je bovendien bij problemen rekenen op de steun van het Thuiswinkel Waarborgfonds, waar Parship bij is aangesloten.


De kosten voor het gebruik van Parship

Inschrijven bij Parship is gratis. Nadat je je hebt ingeschreven kun je eerst op je gemak bekijken of deze datingsite is wat je ervan verwacht. Als je contact wilt leggen met een andere member dan heb je een betaald abonnement nodig. De prijzen vind je op de website. Je kunt kiezen voor verschillende abonnementen waarmee je voor een bepaalde periode toegang krijgt tot alle functies. Er zijn geen verborgen kosten. Parship geeft de garantie dat je veilig en anoniem kunt daten. Je mag voor je profiel uiteraard een schuilnaam gebruiken, privé gegevens zoals telefoonnummer of mailadres worden nooit aan derden verstrekt. Parship is één van de populairste websites voor serieuze dating.


Artikelen over Parship

Benieuwd waarom je geen reactie krijgt op je berichten op een datingsite?

Ben je recent lid geworden van een datingsite of datingapp zoals Parship of Secondlove? Dan is de kans groot dat je berichtjes krijgt van vrouwen op je profiel. Bij Parship en SecondLove kan je ook zelf berichtjes naar anderen sturen. Uit onderzoek van verschillende datingsites zoals NovaMora en Parship blijkt dat veel mannen geen reactie krijgen op gestuurde berichten. Benieuwd hoe dat komt? In d ... [...]

Parship Reviews

    Prima

    Prima datingsite. Leuke mensen op te vinden, sommige zijn wel heel vol van zichzelf maar goed die kan je verder negeren.
    Verder de prijzen voor een relatief kort abonnement zijn vrij prijzig. Als je langer dan 1 a 2 jaar lid bent dan worden de prijzen pas acceptabel.

Bezoek Parship

Schrijf een review