Sextinder Review - Hetzelfde als Tinder maar dan Spannend en Sexy

Wie kent Tinder nou niet? Bijna iedereen is wel bekend met de datingapp Tinder. Zo wordt Tinder niet alleen bij jongeren maar ook bij ouderen steeds populairder. Bij Tinder kan je met elkaar chatten wanneer je elkaar leuk hebt geswiped. Veel gebruikers vinden op deze manier een relatie of een date. Heb je geen zin in een relatie of date? Bij Sextinder hoef je de schijn niet op te houden dat je op zoek bent naar een leuke relatie. Nee bij Sextinder kan je zonder problemen fantasieën met elkaar delen zonder dat je raar wordt aangekeken of je profiel wordt geblokkeerd. Ben je benieuwd naar onze ervaring of juist naar de ervaring van andere gebruikers? Bekijk hier dan gratis de review. 


Aanmelden

Kan je niet wachten om je aan te melden bij Sextinder en alle leuke profielen te bekijken? Geen probleem, want binnen 1 minuut heb je een profiel aangemaakt en ben je klaar om andere profielen te swipen. Zo hoef je bij je aanmelding alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres te geven. Het is natuurlijk wel leuk voor andere leden om een aangevuld profiel te lezen. Het is daarom raadzaam om wat gegevens van jezelf te zetten op je profiel. Maar niets is verplicht en je kan zo anoniem als je zelf wil gebruik maken van de site. Vergeet niet je email te verifiëren, want dan krijg je 100 credits cadeau om de site uit te proberen.


Prijzen

Sextinder kan je vrijwel gratis gebruiken. Naast het aanmaken van een gratis profiel kan je ook gratis andere profielen bekijken en sexadvertenties maken. Wil je met andere gebruikers chatten of foto's prive uitwisselen? Dan kan dit met behulp van credits. Hoe meer credits in één keer koopt, hoe goedkoper de credit per stuk wordt.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Sextinder is voor zowel jong als oud makkelijk te gebruiken. Sextinder is voor iedereen ouder dan 18 jaar die niet op zoek is naar een serieuze relatie of saaie gesprekken over koetjes, kalfjes en het weer. Nee, bij Sextinder kan je lekker stout zijn en het hebben over sex zonder dat je raar wordt aangekeken of door de site wordt geblokkeerd.

Zo zijn alle functies makkelijk op de site te vinden en te gebruiken. Bij Sextinder kan je als je naar andere gebruikers zoekt gebruik maken van verschillende filters zoals leeftijd, geslacht, uiterlijke kenmerken en zelfs woonplaats. Het unieke aan Sextinder is dat je de verschillende zoekfuncties en het bekijken van andere profielen gratis kan gebruiken. Doordat je alleen betaald voor het sturen van berichten kan je het meeste van de site optimaal gebruiken. Kom je toch niet uit het gebruik van de site of lukt een bepaalde functie niet? Geen probleem op de site kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je met alle liefde en plezier verder.

 


Afmelden

Heb je even genoeg van je profiel bij Sextinder? Je kan er dan voor kiezen om je profiel te verwijderen of gewoon even geen gebruik te maken van de site. Het voordeel van Sextinder is dat je alleen betaald voor het versturen van berichten. Stuur je geen berichten? Dan kost het aanhouden van je profiel helemaal niks. Dit is super makkelijk wanneer je even geen behoefte hebt aan de site, maar later wel je berichten of opgeslagen favorieten profielen wil bekijken. Wil je toch je profiel verwijderen? Dan kan dit via de contactpagina op de site. Hier staat de optie profiel verwijderen. Let wel op dat het verwijderen van je profiel definitief is en niet kan worden hersteld. Twijfel je nog, dan kan je altijd op een later moment alsnog je profiel verwijderen zonder dat er blijvende schade is.


Sextinder Reviews

    Precies wat ik zocht!

    Vriendinnen van mij gebruiken allemaal tinder en dat vond ik eigenlijk een beetje saai. Ben ook niet echt op zoek naar een relatie maar meer op zoek naar een beetje seksuele aandacht. Een beetje teasen zo nu en dan en ik vind dat je dat op deze site goed kan. ook fijn dat het anoniem kan, dat is bij tinder niet het geval voor mijn idee want iedereen die je kent zit daarop

Bezoek Sextinder

Schrijf een review