Algemene datingsites

Welkom bij de Categorie Algemene Datingsites bij Datingwebsitesvergelijken. De categorie Algemene datingsites is bij de meeste mensen het meest bekend en bevat de grootste datingsites van Nederland en België. Deze datingsites zijn vooral zo bekend vanwege het succes en de reclame onder andere via tv en radio reclame. Deze datingsites richten zich vooral op singles om voor hen een partner of perfect match te vinden. De datingsites richten zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er wordt hier geen onderscheid gemaakt tussen hetero's, homo's, jong of oud. Zo is Iedereen welkom bij Algemene Datingsites.

Relatieplanet

3 Reviews

Relatieplanet richt zich op singles die graag nieuwe mensen willen leren kennen of op zoek zijn naar liefde. Ben je benieuwd naar onze ervaring bij Relatieplanet? Lees hier alles over Relatieplanet in de GRATIS Review. 

Lees verder »
Pepper

2 Reviews

Een collage zegt meer dan 1000 woorden en daarvoor staat Pepper. Bij Pepper kan je gratis een collage maken waar je jezelf helemaal kan beschrijven en creatief kan uiten. Benieuwd naar onze ervaring bij Pepper?

Lees verder »
Lexa

2 Reviews

Wij schreven een review over de populaire datingsite Lexa. Benieuwd naar onze en de ervaring van echte gebruikers over Lexa? Lees het hier!

Lees verder »
Be2

1 Review

 Be2 richt zich op mensen die op zoek zijn naar een lange en duurzame relatie. Dus zoek jij een duurzame en serieuze relatie? In onze review over Be2 lees je alles over aanmelden, gebruik, kosten en afmelden. 

Lees verder »

Is sex op de eerste date verstandig?

Vaak is een van de grootste discussiepuntjes of het zowel als man of vrouw verstandig is om sex te hebben op de eerste date. Een van de argumenten voor is dat je een goede relatie zal krijgen wanneer je sex hebt op de eerste date. De onderbouwing hiervoor is dat wanneer je sex hebt op je eerste date je een sterke chemie tussen beide hebt en daardoor meer verbonden bent. Een argument tegen is dat w ... [...]

Dikke of dunne vrouwen? Dit is waarom mannen niet op een type vrouw vallen

Het ideaalbeeld van vrouwen is erg afhankelijk van de eeuw waarin we leven. Dit is erg terug te zien in kunst. Een gemiddeld schilderij van de middeleeuwen met een halfnaakte vrouw ziet eruit als een mollige vrouw met een bleke huid en een formele blik. Wanneer je kijkt naar tijdschriften uit de jaren ‘90 dan zie je alleen maar graatmagere modellen. De laatste 10 jaar is er weer een geheel ... [...]

Past hij bij mij? Test of hij goed bij je past!

Je hoeft niet in je horoscoop of naar je sterrenbeeld te kijken om te zien of hij bij je past. Grote kans dat je dat stiekem al weet. Twijfel je toch hierover dan kan je hier verschillende quizvragen gebruiken om te ontdekken of hij bij je past of hij je waarschijnlijk ongelukkig zal maken. In dit artikel lees je de 5 vragen die je moet beantwoorden om te ontdekken of hij bij je past.  Vraag ... [...]

Als vrouw geen succes met daten? Probeer deze 3 super handige datingtips!

Ook als vrouw kan je geen succes hebben met daten? Dit succes is niet alleen afhankelijk van je uiterlijk, maar voornamelijk hoe je jezelf opstelt in een relatie of juist voordat je een relatie begint. Om je van meer succes te voorzien hebben wij verschillende super handige datingtips voor vrouwen.  Tip 1: Wees niet eerst bevriend met een man Waar veel vrouwen een handje van hebben is een v ... [...]

Wat zijn algemene datingsites?

Algemene datingsites zijn professioneel en hebben veel functionaliteiten. We kennen de algemene datingsites van reclames. Als single heb je in no-time contact met anderen en kun je op avontuur.
Op algemene datingsites zijn de grootste groep singles actief. Meestal zijn ze op zoek naar een spannende date of een vaste relatie. Op deze pagina lees je meer over algemene datingsites. Je leest ook waar je op moet letten en we vergelijken betrouwbare datingsites. Een negatieve of positieve ervaring met een algemene datingsite? Laat een reactie achter.

Waar moet je op letten bij algemene datingsites?

Op algemene datingsites kun je er maar beter op letten dat je niet aan een langdurig abonnement vast komt te zitten. Zo worden abonnementen vaak automatisch verlengd met een maand. De kosten per maand zijn lager als je een langdurig abonnement afsluit. Vaak zijn abonnementen van algemene datingsites niet maandelijks opzegbaar. Het is dus belangrijk dat je in de gaten houdt wanneer je abonnement stopgezet moet worden. 

Betrouwbare algemene datingsites vergelijken

Betrouwbare datingsites zijn Lexa.nl, Relatieplanet.nl en Pepper. Hier vind je veel verschillende profielen. Veel algemene datingsites zijn betaalde datingsites. Hierdoor zijn oplichters minder actief op betaalde datingsites. De bekende datingsites zijn over het algemeen veilige plekken om te daten.