Als vrouw geen succes met daten? Probeer deze 3 super handige datingtips!

Als vrouw geen succes met daten? Probeer deze 3 super handige datingtips!

15 juli 2020

Ook als vrouw kan je geen succes hebben met daten? Dit succes is niet alleen afhankelijk van je uiterlijk, maar voornamelijk hoe je jezelf opstelt in een relatie of juist voordat je een relatie begint. Om je van meer succes te voorzien hebben wij verschillende super handige datingtips voor vrouwen. 

Tip 1: Wees niet eerst bevriend met een man

Waar veel vrouwen een handje van hebben is een vriendschap met mannen beginnen. Dit kan en mag best, maar niet als je een man leuk vindt. Ga daarom niet jarenlang doen alsof je zijn beste vriendin bent. Als je een man leuk vind zorg er dan voor dat dit duidelijk is. Maak het hem duidelijk, en goed duidelijk. Veel mannen kunnen blind zijn op dit gebied dus ook al denk je dat je duidelijk bent, wees dan nog duidelijker en zag het hem desnoods. Het ergste wat je namelijk kan doen voor jezelf en voor hem is vrienden met iemand zijn waar je stiekem heimelijk verliefd op bent. Je houdt elkaar namelijk erg voor de gek waarbij je elkaars tijd verdoet. 

Gelukkig voor vrouwen zijn de meeste mannen helemaal niet in staat om bevriend te zijn met een vrouw. Vroeg of laat worden ze toch tot haar aangetrokken, maar als dit niet het geval is dan kan je beter op zoek gaan naar een ander en daar je tijd in steken. Laat daarom merken dat je hem leuk vindt op een subtiele manier. Vaak is aanwezig zijn en een beetje flirten genoeg voor de man om zijn move te laten maken.  Als hij dit niet doet is dat dus niet aan jou maar aan hem. Als hij geen subtiele hints snapt of er alsnog erg lang over doet dan kan het geen kwaad om het dit gewoon te vertellen. 

Tip 2: Kleed je als een mooie en bijzondere vrouw.

Dit brengt ons gelijk bij de volgende tip. Doe je best voor jezelf en kleed je als een mooie en bijzondere vrouw. Veel vrouwen steken veel tijd in zichzelf mooi kleden en zichzelf presenteren. Uiterlijk en presentatie is erg belangrijk, omdat dit vaak de eerste indruk is. Als je de hele dag diehard carrière vrouw bent of heel hard sport, maar s avonds een joggingbroek en shirt aantrekt dan zal niemand dat er aan af zien. Dat is natuurlijk zonde want je bent het wel waard. 

Een voorbeeld: stel je bent een sterrenmaaltijd en er is super veel moeite en aandacht met super goede kwaliteit ingrediënten bereid. Maar je wordt geserveerd op een plastic bordje bij TL verlichting. Zou je er dan zien dat het een sterrenmaaltijd is of zou je er net zo van genieten? Zo kan je dat bij jezelf ook zien. Als een vrouw eruit ziet als een bijzonder iemand maar geen uiterlijke kenmerken laten dit zien, dan zal niemand deze indruk van je hebben.

Ook als je jezelf juist niet zo speciaal vindt dan kan aandacht en moeite in jezelf steken erg belovend zijn! Zo is er bijvoorbeeld een onderzoek geweest bij foodexperts die Mcdonalds 

serveerden op een manier waarop het een heel duur diner leek. En wat denk je de experts waren er lyrisch over. Dus ook vind je jezelf niet zo speciaal, door jezelf speciaal te kleden en aandacht aan te schenken kan het veel mannen doen denken dat je wel heel speciaal bent! Rood is daarin de perfecte kleur om aandacht te trekken en zelfverzekerd over te komen.  Zo doet een beetje rode lippenstift ook al wonderen. 

Tip 3: Laat merken dat je andere mannen date

Wij mannen zijn nogal jaloers aangelegd. Als we met je aan het daten zijn dan zien we natuurlijk helemaal niet zitten als jij met andere mannen bezig bent. Dit kan je in je voordeel gebruiken door dit hem te laten weten. Mannen zijn namelijk van nature helemaal niet geneigd om een relatie te beginnen. Zoals je in veel natuur documentaires ziet willen mannen zoveel mogelijk vrouwtjes en opties open houden. Maar wat mannen nog vervelender vinden dan vastigheid is dat iemand anders met hun vrouwtje er vandoor kan gaan. Dit kan een man er toe zetten om eerder die relatie met jou aan te gaan zodat jij zijn ‘’eigendom’’ bent geworden. Je hoeft natuurlijk niet de slet uit te gaan hangen en met iedereen het bed in te duiken terwijl je hem date. Dit werkt natuurlijk averechts. Maar je kan bijvoorbeeld nog wel subtiel laten weten dat je mannelijke vrienden hebt. Voeg mannelijke vrienden toe op Facebook of ga iets leuks doen met vrienden. Laat zien dat je niet afhankelijk bent van hem. Ken je hem van een datingsite? Je kan bijvoorbeeld ook je datingprofiel op bijvoorbeeld Relatieplanet, Lexa of Pepper online houden. Op deze manier weet hij dat er nog andere mannen jou kunnen benaderen waardoor hij zichzelf sneller moet binden om je vast te leggen.

Bezoek Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden