Ook Tinder komt met een betaalde versie, Tinder Plus.

Ook Tinder komt met een betaalde versie, Tinder Plus.

Tinder is nog altijd gratis te gebruiken, maar lijkt over te stappen naar betaalde versies. Lees hier wat Tinder plus en Tinder Gold inhouden

14 augustus 2020

Wanneer iemand aan online daten denkt is de top of mind awareness al vaak Tinder. Dit komt omdat Tinder het online daten bekendheid heeft gebracht en ervoor heeft gezorgd dat er minder taboe is op online daten. Sinds de komst van Tinder zit meer dan de helft van de jongeren op een datingsite, terwijl dit voorheen 10% was. Ook ziet Tinder een groei in het aantal gebruikers. De meeste leden van Tinder zijn tussen de 18 en 35 jaar, daarnaast is er een stijgende lijn te zien van gebruikers ouder dan 50. De moeite waard dus om te kijken. Maar is het ook de moeite waard om de betaalde versie aan te schaffen? Lees het in dit artikel. 

Functies Tinder Plus

Je hoeft als gebruiker van Tinder niet bang te zijn dat je alleen nog maar van Tinder gebruik kan maken als je een betaalde versie hebt. Dit is namelijk niet het geval. Als je actief gebruik maakt van Tinder is het misschien wel leuk om gebruik te maken van Tinder plus. Op deze manier kan je Tinder nog optimaler gebruiken waardoor het gebruik extra leuk wordt. Nu vraag je jezelf vast af welke functies krijg je dan? Met Tinder plus kan je onbeperkt naar rechts swipen. Dit betekent dat je niet hoeft te stoppen met swipen als je swipes op zijn wat al super fijn is, maar ook dat je meer kans hebt op een match! Let er wel even op dat je niet iedereen naar rechts gaat swipen, maar wel een beetje blijft kijken wie je ook echt leuk vindt. Dit maakt de gesprekken des te leuker die je hebt met je match. Als dat nog niet genoeg is krijg je wekelijks ook één gratis boost. Met deze boost kom je een halfuur bovenaan de lijst van andere Tinder gebruikers. Op deze manier is de kans groter dat je bij andere gebruikers voorbij komt, ondanks dat ze een gratis gebruik maken van Tinder. Let wel even op dat je je boost goed in zet en niet s nachts om 3 uur wanneer er niemand online is. 

Wil je niet dat iedereen weet dat jij op Tinder zit? Daar heeft Tinder plus op in gespeeld met meerdere functies. Zo kan je instellen dat je profiel alleen zichtbaar is bij gebruikers die jij hebt geliked. Kom jij je buurman of een collega tegen, swipe dan naar links en zo krijgt deze gebruiker jouw profiel nooit voorbij. Als dit nog niet genoeg is kan je ook je locatie verbergen of je locatie ergens anders instellen. Dit hoeft niet alleen maar fijn te zijn wanneer je anoniem wil zijn, maar ook wanneer je wil Tinderen in Spanje wanneer je daar op vakantie bent of juist op zoek bent naar een leuke match in een andere provincie. Heb je als vrouw geen succes met daten? Probeer deze 3 handige datingtips waarmee je meer succes krijgt in daten!

Wat kost Tinder plus?

Je hebt verschillende opties bij Tinder namelijk Tinder plus en Tinder Gold. Tinder gold is hetzelfde als Tinder plus alleen krijg je elke dag nieuwe Top picks en kan je zien wie jou leuk vindt voordat je zelf een like of een nope hebt gegeven. Op deze manier hoef je dus nooit een blauwtje te lopen en hoef je ook niet iedereen te liken om erachter te komen hoe populair je nou eigenlijk bent. 

Er worden verschillende prijzen gehanteerd bij Tinder namelijk wanneer je ouder of jonger bent dan 30 jaar. Wanneer je ouder bent dan 30 jaar betaal je meer voor een abonnement bij Tinder. Ook is het abonnement dat je aanschaft goedkoper wanneer je dit voor een langere tijd aan gaat. 

Om je een idee te geven: Wanneer je jonger bent dan 30 jaar betaal je voor 1 maand Tinder plus €10,99, koop je een abonnement voor 6 maanden dan betaal je per maand €5,83 en bij een jaar abonnement betaal je €4,58 per maand. Voor een datingsite helemaal niet duur dus.

Voor Tinder Gold zijn de prijzen iets hoger, omdat je een aantal functies extra krijgt. Voor tinder Gold betaal je per maand €16,49, €9,66 per maand bij een abonnement van 6 maanden en bij een jaarabonnement betaal je €7,58 per maand. 

Wil je goedkoper uit zijn? Zorg er dan voor dat je aangeeft dat je onder de 30 jaar bent en doe met de extra functie van Tinder plus uitschakelen dat je leeftijd zichtbaar is. Op deze manier betaal je minder per maand en niemand weet dat je over je leeftijd liegt. De moeite waard toch?

Bezoek Tinder

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden