De website Ashley Madison is een website waar mensen die in een relatie zitten een geheime date kunnen vinden. De slogan van Ashley Madison is dan ook “Life is short – Have an affair”. Het is een Engelstalige website die is gevestigd in Canada en al sinds 2002 bestaat. Sindsdien hebben miljoenen mensen elkaar via dit platform gevonden. Momenteel heeft de website wereldwijd zo’n 60 miljoen leden. Ondanks het internationale karakter is Ashley Madison gewoon in het Nederlands beschikbaar. Je vindt hier dan ook gemakkelijk mensen die in Nederland of België woonachtig zijn.


Veel aandacht voor online privacy

Ashley Madison werd in 2015 het slachtoffer van hackers die erin slaagden privé gegevens van gebruikers te bemachtigen. Sindsdien heeft de website er alles aan gedaan om herhaling van deze pijnlijke gebeurtenis te voorkomen. Je logt nooit in met een account van sociale media zoals Facebook. Foto’s die je bij je profiel plaatst kun je blurren zodat je nooit herkenbaar in beeld komt, alleen voor personen die je toestemming geeft om jouw foto’s ongecensureerd te bekijken. Daarnaast kun je, als je een account hebt aangemaakt, nog diverse andere instellingen aanpassen om je privacy optimaal te waarborgen.


Wat betaal je voor het gebruik van Ashley Madison?

Als vrouw op zoek naar een man heb je geluk: voor deze groep is het lidmaatschap gratis. Mannen, en ook vrouwen die op zoek zijn naar een vrouw, moeten een credit pakket kopen waarmee ze berichten kunnen versturen. De kosten zijn afhankelijk van het pakket waar je voor kiest, hoe groter, hoe voordeliger per credit. De kosten worden discreet op je bankafschrift vermeld zodat dit niet snel argwaan zal wekken bij een eventuele partner. Vanwege het wereldwijde karakter kun je ook wereldwijd op zoek gaan naar een affaire en andersom kan het gebeuren dat je door mensen uit het buitenland wordt benaderd. Wel kun je aangeven dat je je vooral op Nederland wilt richten als je niet zo zit te wachten op contacten in andere landen.


Artikelen over Ashley Madison

Ashley Madison Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ashley Madison.

Bezoek Ashley Madison

Schrijf je eigen review