Secondlove Review - Als je zin hebt in een spannende affaire

Second Love is één van de bekendste platforms waar je online kunt flirten als je op zoek bent naar een affaire buiten je huwelijk of vaste relatie. Hier ontmoet je mensen die in de meeste gevallen een vaste partner hebben maar daarnaast op zoek zijn naar een beetje spanning. Dat kan variëren van online flirten tot daadwerkelijk afspreken en elkaar ontmoeten voor een date. De profielen die hier worden geplaatst worden vooraf gecontroleerd zodat de kans op fakers erg klein is. Je kunt hier anoniem contact leggen en dat kan net zo ver gaan als je zelf wilt.

 


Online flirten voor meer spanning in je leven

Veel mensen van wie de relatie een sleur is geworden willen eigenlijk helemaal niet uit elkaar. Maar ze willen ook niet de rest van hun leven als broer en zus met hun partner samenleven. Om je relatie weer een boost te geven kan het helpen om met anderen te flirten en te ervaren hoe het is om leuk en knap gevonden te worden. Uiteraard zit er een risico in dat je verliefd wordt, maar dat heeft dan blijkbaar zo moeten zijn. De meeste members die zich hier aanmelden zijn gebonden en niet op zoek naar een nieuwe relatie. Maar er zijn ook singles die hier een profiel hebben en voor wie het dus wel een optie is dat er meer uit een contact voortvloeit dan een vluchtige flirt.


Gratis aanmelden op Second Love

Je kunt je geheel gratis aanmelden op Second Love. Als je bent ingelogd kun je op je gemak ontdekken of je het de moeite waard vindt om een betaald abonnement te nemen. Hiervoor zijn verschillende opties, prijzen en termijnen vind je op de website. Met een betaald abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van alle opties van Second Love, zoals berichten uitwisselen of de online chat gebruiken. Online kun je leuke blogs lezen, onder andere met tips hoe je je kortstondige of langere buitenechtelijke affaire geheim kunt houden voor je partner.


Secondlove Reviews

    Prima site

    Toevallig ben ik erachter gekomen dat mijn man op Secondlove zat. In het begin ws ik natuurlijk erg boos op hem. Later ben ik toch bj mezelf gaan kijken waarom hij op zon site zit. Uiteindelijk hebben we het erover gehad en eigenlijk gaat de relatie beter dan ooit. Hij heeft me laten zien wat hij op de site doet en eigenlijk vond ikhet ook wel interessant en opwindend. secondlove is alleen niet echt een site voor een stel dus zijn we ons gaan verdiepen in andere sites waar je samen kan aanmelden. Uiteindelijk terecht gekomen op swingers.be. Hier veel succes op gehad en eigenlijk is ons sexleven nu weer hersteld. Af en toe loggen we samen nog in maar eigenlijk hebben we momenteel even genoeg aan elkaar.

    Slecht

    Ik zocht iemand voor een affaire, maar ze houden allemaal de boot af...
    Naast het chatten met vrouwen willen er maar weinig echt afspreken waardoor je veel tijd in iets investeert zonder dat je er iets voor terugkrijgt.

Bezoek Secondlove

Schrijf een review