Secretsexclub Review - De grootste en populairste Sexclub van Nederland

Secretsexclub is een erotische site waar je jezelf anoniem en gratis kan aanmelden. Secretsexclub staat ook wel om bekend dé populairste ''underground'' Nederlandse Sexclub te zijn. De meeste gebruikers bij Secretsexclub zijn vrouwelijk, in tegenstelling tot veel andere erotische sites. Het fijne bij deze erotische site is dat je je volledig anoniem kan aanmelden. Op deze manier kan je je fantasie de vrije loop laten gaan zonder je ergens voor de schamen of bang te zijn dat iemand het te weten komt. Dit geeft alle gebruikers van Secretsexclub een veilig gevoel waardoor je makkelijker jezelf letterlijk en figuurlijk kan blootgeven.


Aanmelden

Anonimiteit is voor veel gebruikers van Secretsexclub erg belangrijk. Aanmelden is volledig gratis en bovendien zo anoniem als je zelf wil. Zo hoef je bij je aanmelding niet je eigen naam te gebruiken maar kan je gebruik maken van een nickname of gebruikersnaam. Bij veel datingsites moet je een adres ingeven, bij Secretsexclub geef je alleen je woonplaats. Ook als je dit liever niet wil geven kan je altijd een andere woonplaats invullen. Daarnaast moet je bij je aanmelding ook een emailadres geven om je account te verifieren, dit emailadres is niet zichtbaar voor anderen. Door veel informatie niet aan andere leden te laten zien en je niet te verplichten tot 'echte' gegevens kan je zo anoniem als je zelf wil aanmelden.


Prijzen

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je iemand een berichtje wil sturen, kan dit alleen met privepunten. Het aanschaffen van deze privepunten is super makkelijk en niet duur.Zo kun je je gemakkelijk betalen via iDeal, overboeking of paysafecard. Privepunten kan je aanschaffen in verschillende pakketten. Houdt er wel rekening mee dat het aantal privépunten niet gelijkstaat aan het aantal berichten dat je kunt sturen! De prijs voor privepunten is als volgt:

    • 400 privepunten € 10,00
    • 1200 privepunten € 25,00
    • 2750 privepunten € 50,00
    • 6000 privepunten € 100,00
    • 12500 privepunten € 200,00


Gebruik

Secretsexclub is super gebruikersvriendelijk waardoor het voor jong en oud makkelijk te gebruiken is. Deze gebruikersvriendelijkheid is niet alleen te zien in het aanmeldingsproces maar in de gehele website. Zo is ook het versturen van berichten, betalen van privepunten en het zoeken van andere gebruikers super makkelijk. Alle functies zijn op een logische plek op de site geplaatst waardoor je niet lang hoeft te zoeken. De designers van Secretsexclub hebben goed over de functies nagedacht wat zicht uitbetaald aan een super fijne en ook mooie website. Kortom een datingsite waar je het liefst de hele dag op zit.


Secretsexclub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secretsexclub.

Bezoek Secretsexclub

Schrijf een review