Match4me.nl is een datingsite voor hoger opgeleiden. Als je een hogere opleiding hebt genoten dan zoek je in de meeste gevallen ook een partner met hetzelfde niveau. Sommige vrouwelijke managers zijn erg gelukkig met een man die magazijnmedewerker is, maar vaak werken dit soort relaties niet. Als jij een partner zoekt met wie je over alles kunt praten en die jouw interesses deelt, dan schrijf je je in op Match4me.nl en ga je op zoek naar iemand die perfect bij je past. Je kunt discreet daten, niemand hoeft te weten dat je online op zoek bent naar de ware.

 


Wat is Match4me?

Match4me is een datingsite voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Onder hoger opgeleide singles vallen singles met minimaal HBO/WO opleiding. Het voordeel aan Match4me is dat er ruim voldoende kandidaten zijn die meteen al aan een criterium voldoen die alle gebruikers bij Match4me belangrijk vinden, Opleidingsniveau. 


Maak kennis via berichten of de chat op Match4me.nl

Je kunt gratis een profiel aanmaken op Match4me.nl. Als je dat hebt gedaan kun je direct inloggen en zoeken in de profielen. Als je daar iemand tegenkomt waar je graag nader kennis mee wilt maken dan stuur je hem of haar een bericht of je benadert diegene via de chat. Op Match4me.nl is de verhouding mannen en vrouwen nagenoeg gelijk, vaak zijn de dames zelfs in de meerderheid. Je hoeft dus als vrouw niet bang te zijn dat je wordt overspoeld met reacties als je je hebt ingeschreven. De meeste members zijn op zoek naar een serieuze relatie en niet naar een date voor 1 avond.


Vaste kosten voor een betaald abonnement

Het grote voordeel van Match4me.nl is dat je altijd precies weet waar je aan toe bent als je een betaald abonnement neemt. Dit geldt voor de periode waar je voor kiest en er komen geen extra kosten bij, ongeacht hoe vaak je een bericht verstuurt of de chat gebruikt. Je kunt op de website de actuele prijzen voor de abonnementen vinden, een abonnement wordt per maand goedkoper als je voor een langere periode kiest. Als je niet opzegt wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.


Match4Me Reviews

    Duur

    Wat de review zegt klopt, je weet altijd wat je kosten zijn als je een betaald lidmaatschap pakt. Ik vind het wel redelijk overpriced.

Bezoek Match4Me

Schrijf een review