Wordt jij ook zo opgewonden van oudere vrouwen? En wordt je vooral zo opgewonden van een Milf? Milfjes is dan precies waar jij naar op zoek bent! Bij Milfjes zijn verschillende Milfs aangemeld die op zoek zijn naar wat ondeugende aandacht van meerdere mannen. Bij Milfjes zijn rijpe en oudere vrouwen aangemeld afkomstig uit Nederland en België. Benieuwd naar onze ervaring op Milfjes? Lees het gratis in onze review!


Aanmelden

Aanmelden bij Milfjes is gratis en kan geheel anoniem. Bij je aanmelding bij Milfjes hoef je niet veel informatie over jezelf in te vullen, zo is een geldig e-mailadres, geboortedatum en gekozen gebruikersnaam al voldoende. Nadat je aangemeld bent kan je andere leden gaan zoeken en bekijken. Je kan ervoor kiezen om dit te doen voordat je je eigen profiel aan hebt gevuld of erna. Vergeet niet om je eigen profiel van informatie te voorzien, want zo is de kans groter dat je door andere leden wordt benaderd. Bij Milfjes kan je op je profiel gratis foto's van jezelf en informatie over jezelf toevoegen. Uit ervaring geeft Milfjes aan dat hoe meer foto's en informatie je over jezelf plaatst hoe groter de kans is dat je benaderd wordt door een Milf. Je hoeft natuurlijk op deze foto's niet herkenbaar te zijn.


Prijzen

Als je bij Milfjes jezelf aanmeld en je mail verifieert krijg je 150 credits cadeau. Op deze manier kan je gratis alle functies van de website uitproberen. Vrijwel alle functies bij Milfjes zijn gratis te gebruiken, op het versturen van Privéberichten, flirts en berichten naar anderen na. Met de gratis credits kan je de eerste privéberichten en foto's naar anderen versturen. Zijn je credits op? Via iDeal, Paysafecard, creditcard of telefonisch kan je nieuwe credits kopen. 

Credits kan je per stuk kopen of in een pakket. Zie hieronder de prijzen.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Milfjes is makkelijk te gebruiken, dit merk je gelijk na je aanmelding. Zo zijn er verschillende functies zoals het zoeken naar andere gebruikers en het versturen van berichten. Wanneer je zoekt naar andere gebruikers kan dit op basis van zoekfilters. Zo kan je makkelijk door de leden van Milfjes zoeken en krijg je meteen leden te zien die aan jouw voorkeuren voldoen. Zoekfilters kan je instellen op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd en of de gebruiker online is. Het fijne aan dat je kan zoeken of een ander lid online is, is dat je dan vaak niet lang hoeft te wachten op een antwoord op je berichtje. Zo kan je vandaag al een spannende sex chat hebben zonder daarop te hoeven wachten. Weet je niet zo goed wat je zoekt of heb je geen behoefte om naar andere leden te zoeken, dan kan je ook een sex advertentie aanmaken. P[ deze manier wordt je profiel zichtbaar voor andere leden en heb je de kans dat je reacties krijgt op je sex advertentie. Wie weet heb je vanavond al contact met een Milf.


Afmelden

Bij veel datingsites wordt de optie om je profiel te verwijderen ''verstopt''. Dit zodat gebruikers hun profiel niet kunnen verwijderen en er een stilzwijgend abonnement doorloopt. Dit is bij Milfjes niet het geval! Bij Milfjes is het verwijderen van je profiel net zo makkelijk als je aanmelding was. Wil je je profiel verwijderd hebben? Ga dan naar de contactpagina op de site. Hier zie je de optie om je profiel te verwijderen. Je hoeft bij Milfjes niet bang te zijn dat je kosten stilzwijgend doorlopen, want er zijn geen kosten die worden gemaakt als je geen berichten verstuurd naar anderen. Twijfel je nog of je je profiel verwijderd wil hebben? Geen zorgen je credits blijven staan zo lang je je profiel niet verwijderd. Super handig en super klantvriendelijk dus.


Milfjes Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Milfjes.

Bezoek Milfjes

Schrijf een review