Victoria Milan Review - Ben je in voor een affaire?

Victoria Milan is één van de bekendste websites waar mensen die willen vreemdgaan elkaar ontmoeten. Er is een volledig Nederlandse afdeling met ruim 300.000 leden. Wereldwijd heeft Victoria Milan ruim 6 miljoen gebruikers. Uiteraard staan privacy en discretie hoog in het vaandel op deze datingsite omdat Victoria Milan zich openlijk richt op mensen die willen vreemdgaan. Je kunt hier anoniem een profiel aanmaken onder een zelf gekozen schuilnaam. Er worden verschillende tools geboden om foto’s te anonimiseren zodat je moeilijker herkend wordt mocht een bekende ook op dit platform zitten.

 


Bekendste website voor wie een affaire zoekt

Victoria Milan is met afstand de bekendste website voor mensen die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire. Er is ook een app voor je smartphone beschikbaar, maar deze is alleen beschikbaar voor Apple iPhone en niet voor Android toestellen. Je kunt je eenvoudig aanmelden door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Je profiel kun je naderhand verder invullen en wijzigen als je dat wilt.


Victoria Milan is niet voor serieuze dating

Het moge duidelijk zijn dat je hier niet terecht kunt als je een serieuze relatie zoekt. De mensen die zich hier aanmelden zijn of gebonden en op zoek naar een minnaar of minnares, of single en niet op zoek naar een serieuze relatie maar alleen naar spannende contacten. Als je tot één van deze categorieën behoort dan kun je met een gerust hart een account aanmaken, want de kans dat je een goede match vindt is redelijk groot, zeker als je niet alleen binnen Nederland zoekt. Je kunt discreet contact hebben met een member, de website is zeer goed beveiligd en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat gegevens uitlekken. Betalingen worden discreet verwerkt en onder een neutrale benaming op afschriften vermeld. De tarieven voor volledige toegang vind je op de website.


VictoriaMilan Reviews

    waardeloos

    Ook ik ben er in getrapt om een duur abonnement aan te schaffen. De site is bedoeld voor zoekende vrouwen maar die zijn ver te zoeken. Daarbij is de zoekoptie beperkt en staan bij "nieuw" dames alleen dames die 2 maanden niet online zijn geweest. Helemaal niet nieuw dus! Veel neppe accounts en echt waardeloos.

Bezoek VictoriaMilan

Schrijf een review