Lexa is één van de bekendste en populairste datingsites van Nederland. Zij hebben inmiddels ook een aantal gerelateerde sites zoals Gay Lexa of Lexa in verschillende Europese landen, maar Lexa Nederland is nog steeds het belangrijkste en grootste platform. Mensen van alle leeftijden plaatsen hier een oproep omdat ze op zoek zijn naar een fijne langdurige relatie, of een mooie vriendschap. In de loop der jaren hebben inmiddels tienduizenden mensen via Lexa een relatie gekregen of zijn ze duurzame vriendschappen aangegaan.

Naar het voorbeeld van Lexa zijn in de afgelopen periode tientallen datingsites op internet opgezet zoals Pepper, Relatieplanet en Parship, maar velen daarvan hebben volgens Lexa het succes van Lexa nooit kunnen evenaren. Dit komt omdat ze bij Lexa verder gaan dan alleen maar het matchen van verschillende profielen. Wanneer je bij Lexa inschrijft kan je een perfect online datingprofiel vormgeven en zorgt Lexa ervoor dat dit profiel zichtbaar is voor alle singles op de lokale varianten van de service die gebruikmaken van hetzelfde dating platform en onder verschillende merknamen op de markt zijn geregistreerd. Dit betekent voor jou dat bereik op leuke singles veel groter is en je dus ook meer kans hebt om de ware te ontmoeten! 

En dit gebeurd natuurlijk volgens de regels van AVG. Lexa wil een leuke, veilige online datingsite waar je andere serieuze en oprechte singles kan ontmoeten die naar hetzelfde op zoek zijn als jij, liefde. Daarom is veiligheid top prioriteit van Lexa en doen ze er alles aan om dit zo te houden. Zo wordt elk profiel door moderators gecheckt en worden je persoonsgegevens altijd super goed beschermd. 
Mocht je ooit twijfels hebben over je veiligheid dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. 

Klinkt aantrekkelijk toch? Lees hier onze review en kom meer te weten over gebruik, aanmelding, kosten en afmelding.


Veilig online daten op Lexa

Bij Lexa kun je veilig online daten. Alle nieuwe aanmeldingen worden handmatig gecontroleerd om fake profielen te voorkomen. Ook de foto die je bij je profiel wilt plaatsen wordt gecontroleerd om te beoordelen of deze aan de voorwaarden voldoet. Pas als alles in orde is komt je profiel online. Dit gebeurt overigens vrij snel. Nadat je je hebt aangemeld kun je je profiel al snel online zien en kun je gebruik maken van de functies die beschikbaar zijn als je bent ingelogd. Voor bepaalde functies is een betaald abonnement nodig.


Welke abonnementen heeft Lexa?

Aanmelden bij Lexa is gratis. Het grote voordeel daarvan is dat je je kunt aanmelden en vervolgens kunt bekijken of je Lexa leuk en interessant genoeg vindt om serieus op zoek te gaan naar een leuke partner of vriendschap. Je kunt zelfs zoeken in de profielen. Als je iemand hebt gevonden die je graag beter wilt leren kennen, dan is een betaald abonnement nodig. Want alleen dan kun je berichten versturen en lezen. Je kunt voor een betaald account kiezen uit verschillende abonnementen, hoe langer de periode hoe lager de prijs per maand. Je kunt als betalende member ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je nog makkelijker en sneller met iemand in contact kunt komen. Lexa dankt zijn lange bestaansgeschiedenis aan de vele succesverhalen die deze datingsite inmiddels op zijn naam heeft. Je kunt ook gebruik maken van een handige dating app voor op je smartphone, beschikbaar voor Apple en Android telefoons.


Artikelen over Lexa

Als vrouw geen succes met daten? Probeer deze 3 super handige datingtips!

Ook als vrouw kan je geen succes hebben met daten? Dit succes is niet alleen afhankelijk van je uiterlijk, maar voornamelijk hoe je jezelf opstelt in een relatie of juist voordat je een relatie begint. Om je van meer succes te voorzien hebben wij verschillende super handige datingtips voor vrouwen.  Tip 1: Wees niet eerst bevriend met een man Waar veel vrouwen een handje van hebben is een v ... [...]

Lexa Reviews

  geen onbetaalde leden meer toelaten op je site

  Ik heb een tip voor lexa: geen onbetaalde leden meer toelaten op de datingsite. Eerst betalen en daarna pas toegang op de site en weer laten geven bij anderen. Nu zijn er veel te veel inactieve leden en teveel opties waar je voor bij moet betalen en teveel profielen die 1dagsprofielen zijn. Zo kan iedereen er gratis op maar belemmer je de betalende leden lexa!

  Zwakke punten
  teveel 1dagsprofielen

  Perfect

  Lexa sluit echt perfect bij mij aan. Vroeger ben ik super vaak naar borrels en uitjes geweest die mogelijk worden gemaakt door lexa. Momenteel zijn die niet meer mogelijk vanwege corona. Super jammer maar ik blijf ondanks dat gewoon lid. Je kan ook vaak leuke artikelen op de site lezen en doordat er vaak nieuwe mensen aanmelden blijf je altijd wel bezig met de site opnieuw ontdekken. Ik vind het een echte aanrader!

  Sterke punten
  de leuke uitjes voor singles als ze weer mogelijk zijn! zeker naar toe gaan!

Bezoek Lexa

Schrijf een review