50Plusmatch review - Als je op zoek bent naar liefde voor 50+

Op 50Plusmatch mag je je alleen aanmelden als je tot de doelgroep behoort en dus daadwerkelijk minimaal 50 jaar oud bent. Natuurlijk kun je een onjuiste geboortedatum invullen, maar de kans is groot dat je dan al snel door de mand valt en je profiel wordt verwijderd. 50Plusmatch stelt zich op het standpunt dat ook mensen vanaf 50 jaar recht hebben op een fijne relatie of een mooie vriendschap. Omdat zij zich op algemene datingsites vaak minder goed thuis voelen vanwege hun leeftijd is dit datingplatform speciaal voor ouderen in het leven geroepen. Je kunt je gratis aanmelden en eerst ontdekken of je je thuis voelt bij 50Plusmatch.

 


Veilig online daten voor ouderen

Steeds meer senioren ontdekken het internet als platform om een nieuwe relatie te vinden als ze zijn gescheiden of hun partner is overleden. Op 50Plusmatch.nl kun je veilig daten en snel en gemakkelijk in contact komen met mensen van je eigen leeftijd bij jou in de buurt. Je kunt als je een gratis profiel hebt aangemaakt en bent ingelogd zoeken in de profielen of er mensen bij zijn met wie je in contact zou willen komen. Als dat het geval is heb je een betaald abonnement nodig om berichten te kunnen versturen. Hiervoor betaal je een vast bedrag, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.


Vaste bedragen voor betaalde diensten

Bij 50Plusmatch.nl is duidelijkheid een belangrijk punt. Daarom betaal je voor een premium abonnement een vast bedrag. Er zijn verschillende opties variërend van een abonnement voor een maand tot een jaarabonnement. Als je besluit een jaarabonnement te nemen ben je het voordeligst uit per maand. Houd er wel rekening mee dat je het volledige bedrag in 1 keer betaalt en dat je dit tussentijds niet kunt opzeggen. Als je je account verwijdert terwijl je abonnement nog niet is afgelopen ben je het geld voor de resterende maanden kwijt. Je kunt, als je een leuk contact hebt en wilt uitzoeken of het wat wordt, je account ook tijdelijk deactiveren.


50PlusMatch Reviews

    Super

    Je hoort en leest altijd succesverhalen van anderen en kan er alleen maar op hopen. Toch heb ik via50lpusmatch mijn liefde gevonden! Echt het proberen waard

Bezoek 50PlusMatch

Schrijf een review