Kiksex Review - Opwindende dames die op zoek zijn naar jou

Zin in een spannende geil sex chat? Dan is Kiksex iets voor jou! Bij Kiksex zijn honderden profielen aangemeld die op zoek zijn naar een heet contact. Door de populariteit van de website is er veel diversiteit in de vrouwen. Zo zou het zelfde mogelijk zijn om iedere dag een nieuwe vrouw te spreken zonder dezelfde vrouw te spreken. Dan moet je ze wel kunnen verleiden tot een reactie op jouw berichtje, want ze zijn wel gewillig maar reageren niet zomaar op iedereen. Bij Kiksex.nl kan je geheel anoniem en gratis jezelf aanmelden. Alle leden bij Kiksex komen uit Nederland of België en hebben zin in een spannend sex contact. Benieuwd naar onze ervaring en of wij hier hetzelfde over denken als Kiksex? Lees hier onze review!

 


Aanmelden

Je kan je gratis en anoniem aanmelden bij Kiksex. Je hoeft bij je aanmelding alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres nodig. Bij je aanmelding krijg je 50 credits cadeau. En als je een geldig e-mailadres invult en deze verifieert dan krijg je zelfs 150 credits in totaal cadeau. Op deze manier kan je Kiksex gratis uitproberen en echt zien of deze site iets voor jou is. Grote kans dat de site je bevalt en je meer credits nodig hebt na het zien van al dat schoons.


Prijzen

Bijna alle functies bij Kiksex zijn gratis te gebruiken. Zo betaal je alleen wanneer je berichten of foto's naar andere leden wil sturen. Bij het aanmelden en het verifiëren van je omtvangen mail krijg je 150 credits cadeau.

Bevalt de site en de gesprekken van andere leden? Dan kan je vrijblijvend credits bijkopen. 
Zie hieronder de prijzen.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Het gebruik van Kiksex is heel makkelijk en is zo gemaakt dat het begrijpbaar is voor iedereen. Na je aanmelding kan je je profiel aanvullen met persoonlijke informatie en indien gewenst foto's. Uit onderzoek blijkt dat wanneer je je profiel aanvult je meer kans hebt om aangesproken te worden. Naast profielfoto's kan je ook spannende privé foto's delen met leden in privé gesprekken. Op deze manier geef je niet teveel van jezelf bloot en ben je zo anoniem als je zelf wil.


Afmelden

Het fijne aan Kiksex is dat ze gebruik maken van credits. Hierdoor hoef je als gebruiker nooit bang te zijn dat je vast zit aan een abonnement of doorlopende kosten. Als je je profiel wil opzeggen bij Kiksex is dit ook super makkelijk en per direct te doen. Let wel op dat wanneer je je profiel verwijderd al je gegevens worden verwijderd en je dus ook al je overgebleven credits verwijderd. De gegevens van je profiel zijn wegens privacy redenen niet meer te herstellen. Let dus even op wanneer je je profiel verwijderd je dit zeker weet en even controleert of al je credits op zijn. Je kan jezelf afmelden door naar de contactpagina te gaan. Op contactpagina kan je klikken op account verwijderen. Je account is nu verwijderd.


Kiksex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Kiksex.

Bezoek Kiksex

Schrijf een review