SenioreGeluk Review - Dating voor 50plussers

Seniorengeluk is een datingsite voor 50-plussers. Leden van Seniorengeluk kunnen hier een oproep plaatsen om in contact te komen met andere singles van hun leeftijd voor een serieuze relatie, een date, vriendschap of liefde. Veel senioren voelen zich op ‘gewone’ datingsites minder goed thuis, omdat hier ook veel jongere mensen actief zijn. Seniorengeluk speelt hier op in en biedt de mogelijkheid om eenvoudig en anoniem contacten te leggen. De website is overzichtelijk en helder zodat iedereen, ook mensen die niet dagelijks met een computer werken, er snel de weg kan vinden.


Chatten en berichten sturen

Als je bent ingeschreven bij Seniorengeluk.nl dan kun je op twee manieren contact leggen met andere members. Je kunt een bericht sturen, wat in de persoonlijke postbus van de geadresseerde terechtkomt, maar je kunt ook chatten. Als je een chatbericht stuurt is de kans wat groter dat je snel een reactie krijgt. Maar je kunt ook eerst via de berichtenservice contact zoeken en het chatten bewaren voor als je het idee hebt dat het klikt met iemand en je diegene persoonlijk wilt leren kennen zonder dat je je privé gegevens zoals e-mailadres of telefoonnummer al vrijgeeft.


Vaste kosten voor VIP toegang

Een account aanmaken op Seniorengeluk.nl is geheel gratis. Als je bent ingelogd kun je zoeken in de profielen en op die manier ontdekken of er mensen zijn met wie je graag kennis wilt maken. De website probeert profielen zo goed mogelijk te controleren om nep profielen te voorkomen. Als je berichten wilt versturen of wilt chatten is een VIP abonnement nodig. Hiervoor betaal je een vast bedrag voor de periode waar je voor kiest. Er is een abonnement mogelijk voor een maand maar ook voor een jaar. Als je tussentijds je account verwijdert vervalt je abonnement. Je kunt je account ook deactiveren als je iemand hebt ontmoet en wilt ontdekken of hier een mooie relatie of vriendschap uit kan ontstaan.


SeniorenGeluk Reviews

    simpele website

    Website is zeer simpel is gebruik. Echter wel weinig leuke functies waardoor je echt genoodzaakt hebt om te chatten. Soms heb ik hier geen behoefte aan en dan zou het wel leuk zijn als er meer op de site mogelijk is. Anderen meer ervaring met datingsites die meer leuke functies hebben en toch makkelijk in gebruik zijn?

Bezoek SeniorenGeluk

Schrijf een review