Dominante vrouwen Review - Voor als je lekker onderdanig wil zijn aan een dominante vrouw

Dominante vrouwen lijken vaak moeilijk te bereiken, omdat ze zo afstandelijk en stoer kunnen overkomen. Op Dominantevrouwen zal je zien dat ze niet afstandelijk voor jou zijn, maar zich zo opstellen, omdat ze jou graag willen domineren. Deze vrouwen zijn dus echt op zoek naar kerels die het lekker vinden om door een dame op seksueel gebied gedomineerd te worden. Ben jij zo iemand? Dan zit jij bij Dominante Vrouwen goed! Fantaseer jij dus ook over een dominante vrouw in de slaapkamer die je precies gaat vertellen hoe en wat ze het wil hebben? Dan kan je bij Dominante vrouwen gratis aanmelden. Benieuwd wat wij van deze erotische site vinden? Lees het hier gratis in onze review en kom meer te weten over onder andere gebruik, aanmelding en afmelding.


Aanmelden

Je hoeft helemaal niet lang te wachten om al die dominante vrouwen te bekijken. Je bent namelijk binnen 1 minuut al aangemeld. De aanmelding kan zo snel gebeuren omdat je maar bewerkt gegevens over jezelf hoeft in te vullen. Zo is een geldig emailadres, zelf verzonnen nichtname en wachtwoord al voldoende. Natuurlijk is het verstandig om je profiel ook aan te vullen met informatie over jezelf, maar dit is bij je aanmelding niet verplicht. Verifieer je je mail? Dan krijg je gelijk 100 credits cadeau die je kan gebruiken op Dominante vrouwen. 


Prijzen

Bij Dominante vrouwen hoef je geen abonnement af te sluiten om gebruik te kunnen maken van de site. Wil je berichtjes, flirts of foto's naar andere leden sturen dan kan dit door middel van credits. Zo heb je geen vaste kosten en betaal je alleen voor de functies die je op dat moment gebruikt. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor doorlopende kosten. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Bij dominante vrouwen is niet alleen je aanmelding gratis. Buiten dat je credits moet betalen voor het sturen van foto's of berichten kan je verder de hele website gratis gebruiken. Zo kan je zelfs onbeperkt andere leden zoeken en bekijken. Ook kan je gratis een sexadvertentie plaatsen om andere leden te verleiden om contact op te zoeken met jou. Krijg je een berichtje van iemand? Zelfs het lezen van deze berichtjes is helemaal gratis. Dit is uniek ten opzichte van sommige andere datingsites. Hierin zie je dat Dominante vrouwen je niet willen op laten draaien voor kosten, maar willen helpen met het zoeken van een leuk sex contact. De site is makkelijk in gebruik zowel mobiel als op een desktop. Zo kan je altijd en overal makkelijk een stout berichtje sturen naar je sex contact .


Afmelden

Is een dominante vrouw toch niet wat je dacht dat het was of wil je gewoon je profiel verwijderen? Afmelden is net zo makkelijk als dat je aanmelding was en is binnen 1 minuut gepiept. Ga naar de contactpagina op de website en klik hier op de knop profiel verwijderen. Zie je deze knop niet staan? Dan kan je ook een mail sturen of het contactformulier invullen met het verzoek om je profiel te verwijderen. Let op wanneer je je profiel verwijderd dit definitief is en daarmee ook al je gegevens en bericht geschiedenis is verwijderd. Twijfel je nog of je je account verwijderd wil hebben? Met het aanhouden van je profiel heb je verder geen kosten waardoor je geen overhaaste beslissing hoeft te nemen.


Dominante vrouwen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dominante vrouwen.

Bezoek Dominante vrouwen

Schrijf een review