Neukeninjebuurt

Heb jij ook zo'n leuke buurman of buurvrouw? En zou jij die wel eens naakt willen zien? Wie weet kom je hem of haar wel tegen op Neuken in je Buurt. Bij Neuken in je Buurt vindt je allerlei mannen en vrouwen uit heel Nederland die wel zin hebben in een lekker sex contact. Aanmelden bij Neuken in je Buurt is al mogelijk vanaf 18 jaar of ouder. Meld je snel aan en kijk of dat leuke buurmeisje al een account heeft aangemaakt. Aanmelden kan zo anoniem en vrijblijvend als je zelf wil en is bovendien helemaal gratis. Lees hier naar onze ervaring van Neuken in je Buurt.


Aanmelden

Ben jij ook zo benieuwd naar wie er allemaal is aangemeld bij Neuken in je Buurt? Wacht dan niet langer en neem nu alvast een kijkje. Aanmelden is helemaal gratis en vrijblijvend. Zo kan je binnen 1 minuut je aanmelding al in orde maken en op zoek gaan naar gebruikers in de buurt. Ook als je liever anoniem wil blijven kan dit bij Neuken in je Buurt. Voeg wel een profielfoto van jezelf of een deel van jezelf toe, zo heb je meer kans dat je benaderd wordt door andere gebruikers.


Prijzen

Neuken in je Buurt is helemaal gratis te gebruiken, op het versturen van privéberichten, flirts en foto's na. Hiervoor heb je credits nodig. Met deze credits betaal je alleen wat je echt gebruikt en wanneer je het gebruikt. Heb je even geen tijd voor Neuken in je Buurt? Geen probleem, als jij geen berichten stuurt hoef je ook geen credits of abonnementskosten te betalen. Dit in tegenstelling tot vele andere datingsites. Het lezen en ontvangen van foto's en berichten is daarentegen geheel gratis!

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Neuken in je Buurt is speciaal opgericht voor gebruikers die op zoek zijn naar een leuk sex contact in hun buurt. Zo is een van de onmisbare zoekfilters ingesteld om te zoeken op locatie of woonplaats. Je hoeft ook niet te zoeken op jouw buurt of omgeving. Misschien vindt je het wel leuk om een gebruiker te leren kennen die juist uit een hele andere buurt komt. De profielen worden groot weergeven met daarbij een korte beschrijving van zichzelf. Zo zijn andere profielen makkelijk en snel overzichtelijk. Zie je een gebruiker die je wel bevalt? Sla degene op als favoriet of stuur een berichtje. Wie weet wachten ze wel op een reactie van jou.


Afmelden

Wil je je profiel verwijderen? Op de contactpagina van Neuken in je Buurt.nl vindt je een knop om je account te verwijderen. Wanneer je klikt op profiel verwijderen moet je je e-mailadres van je profiel invullen. Je profiel zal dan definitief verwijderd worden. Let op dat je profiel definitief wordt verwijderd en wegens privacyredenen niet te herstellen is. Hiermee komt je berichtengeschiedenis en je gekochte credits te vervallen. Mocht je deze knop om je profiel te verwijderen niet vinden, dan kan je altijd het contactformulier op Neuken in je Buurt invullen met het verzoek om je profiel te verwijderen.


Neukeninjebuurt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Neukeninjebuurt.

Bezoek Neukeninjebuurt

Schrijf een review