Past hij bij mij? Test of hij goed bij je past!

Past hij bij mij? Test of hij goed bij je past!

Test het hier gratis door middel van 5 simpele vragen

24 juli 2020

Je hoeft niet in je horoscoop of naar je sterrenbeeld te kijken om te zien of hij bij je past. Grote kans dat je dat stiekem al weet. Twijfel je toch hierover dan kan je hier verschillende quizvragen gebruiken om te ontdekken of hij bij je past of hij je waarschijnlijk ongelukkig zal maken. In dit artikel lees je de 5 vragen die je moet beantwoorden om te ontdekken of hij bij je past. 

Vraag 1: Heb je meer positieve dan negatieve momenten met hem?

Door jezelf dit af te vragen kan je goed inschatten of hij je in de toekomst gelukkig zal maken. Als je nu al die gelukkige momenten minder vaak hebt dan de positieve momenten wie weet hoe het zal zijn als je niet meer zo verliefd op elkaar bent. Hoe langer je bij elkaar bent hoe beter je elkaar leert kennen, maar ook hoe minder je jezelf gaat inhouden voor elkaar. Dit kan zorgen voor meer en heftigere ruzies. Let dus op of je vaker blij of ongelukkig bent en baseer hier je beslissing op. Maak desnoods een lijstje zoals je een duidelijk overzicht krijgt. 

Vraag 2: Hoe behandelt hij je?

Als je verliefd bent dan nemen je gevoelens over en kan je niet goed nadenken. Dat is bij iedereen zo en is niet raar dat je dat hebt. Wel is het belangrijk om objectief naar de relatie te blijven kijken. Probeer eens voor te stellen dat je vriend niet die dingen bij je doet maar je moeder of je beste vriendin. Zou je deze dingen dan van haar pikken? Als je dit niet van je beste vriendin of moeder zou pikken, waarom zou je dat dan wel van je vriend pikken? Als je een man over je heen laat lopen, omdat je verliefd bent dan zal dit op lange termijn problemen opleveren. Wat gebeurt er als je dit niet meer pikt omdat je niet meer verliefd bent? Krijg je dan nog meer ruzie of gaat de relatie dan alsnog stuk? Eenmaal gewend aan een situatie is het moeilijk om deze nog te veranderen.

 

Vraag 3: Matchen jullie behoeftes in bed?

Een belangrijk puntje ook al wordt deze vaak over het hoofd gezien door zowel vrouwen als mannen. En aangezien sex een belangrijk puntje in een relatie is, is het belangrijk dat het overeenkomt met elkaar. Communiceer daarom goed in bed en laat weten wat jij lekker vind of juist niet. Kan hij sommige dingen niet zo goed, geen probleem dat kan je door goed te communiceren elkaar leren.

Vraag 4: Zijn er negatieve eigenschappen die elkaar versterken?

Stel je voor je bent van jezelf nogal passief. Het liefst lig je op de bank tv te kijken met een zak chips of chill je met vrienden. Wat denk je dat er gebeurt als je een man ontmoet die precies hetzelfde heeft. Dan moet je jezelf afvragen of dit je juist gelukkig maakt of niet. In het begin kan het natuurlijk erg gezellig zijn dat je hele avonden gezellig samen op de bank ligt. Maar je moet jezelf wel afvragen of je dit leuk blijft vinden, of dat je juist in de toekomst wel dingen voor elkaar wil krijgen en actiever wil leven. Het helpt namelijk niet als de een minder lui probeert te zijn en de ander dat blijft. Daarom is het belangrijk om na te denken over de slechte eigenschappen van je vriend of jij daar ook last van gaat krijgen. 

Vraag 5: Denken jullie hetzelfde over de toekomst?

Ook bij deze vraag is het belangrijk om goed te communiceren. Wat verwachten jullie van de toekomst en wat zijn jullie wensen? Het is natuurlijk wel fijn als je daarop een beetje op een lijn ligt. Bedenk dan wel dat je samen kan overleggen, maar je nooit dromen van jezelf mag opgeven om aan zijn toekomstplannen te voldoen. Denk ook niet dat je zijn toekomstplannen kan veranderen, want dat gaat niet gebeuren. Zo verspil je alleen maar tijd en ook als je de plannen wel gaat veranderen, maakt hem dat gelukkig?

Meer tips nodig? Lees hier 3 super handige tips als je als vrouw geen succes hebt met daten of lees hier waarom je geen reacties krijgt op je berichtjes op een datingsite.

 

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden