Pepper Review - Niet zomaar een datingsite

Pepper is een dating platform dat zich vooral op de wat jongere doelgroep richt, hoewel iedereen zich er uiteraard mag inschrijven. Je maakt op Pepper een collage van foto’s van jezelf en je interesses. Een foto zegt volgens Pepper namelijk meer dan 1.000 woorden. Daarom hier geen lange profielteksten, maar afbeeldingen en foto’s aan de hand waarvan je kunt beoordelen of iemand de moeite waard is om beter te leren kennen. Pepper is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborgfonds en won in 2015 en 2017 de Shopping Award in de categorie datingsites.

 


Op zoek naar een leuke partner met Pepper

Als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie, of als je een fijne vriendschap zoekt met een man of een vrouw dan kun je je inschrijven bij Pepper. Dat doe je door de inschrijfprocedure te doorlopen. Er worden je heel wat vragen gesteld, maar die zijn nodig om je later goede matches voor te kunnen leggen van mensen die je mogelijk graag beter wilt leren kennen. Je kunt natuurlijk ook zelf de zoekoptie gebruiken om profielen te bekijken die aan jouw voorkeuren voldoen. Alle profielen bij Pepper worden handmatig gecontroleerd om het risico op fake profielen zo klein mogelijk te houden.


Wat kun je doen als je betaald member wordt bij Pepper?

Als betalend member bij Pepper kun je naast profielen zoeken en bekijken ook berichten ontvangen en versturen. Voor het maken van daadwerkelijk contact is dus een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt kiezen uit verschillende opties, variërend van een maand tot een jaar. Hoe langer het abonnement duurt, hoe minder je per maand betaalt. Je kunt als betalende member niet alleen gebruik maken van je privé postbus, je kunt ook chatten met anderen, zodat je sneller en directer contact kunt maken. Pepper is een zeer populaire datingsite waar in de loop der jaren al veel mensen een leuke partner of fijne vriendschap hebben gevonden.  


Pepper Reviews

Bezoek Pepper

Schrijf een review