Relatieplanet

Relatieplanet is er voor mensen die graag nieuwe mensen online willen ontmoeten. Relatieplanet is er dan ook voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Relatieplanet streeft ernaar om niet te selecteren op uiterlijk, opleidingsniveau of geaardheid. Wel kan je makkelijk op de site makkelijk profielen filteren om je match te vinden. Relatieplanet is een van de langstbestaande datingsites waarbij je online kan daten. Desondanks is Relatieplanet nog steeds een van de grootste en populairste datingsites op dit moment. Naast online daten is Relatieplanet ook verschillende samenwerkingen aan gegaan zoals het tv programma Alles is liefde. En ook dit is een enorm succes met super veel kijkcijfers elke dag. Benieuwd naar onze ervaring? Lees het hier!


Inschrijven bij Relatieplanet

Als je je wilt inschrijven bij Relatieplanet word je door een aantal formulieren geleid die je online kunt invullen. Misschien heb je het gevoel dat je het hemd van het lijf wordt gevraagd. Maar deze informatie is nodig om je goede matches voor te stellen. Als je een kinderwens hebt, niet van roken houdt en graag films kijkt, krijg je andere profielen te zien dan wanneer je een roker bent die de fase van luiers verschonen al achter de rug heeft en graag verre reizen maakt. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan naar iemand die bij je past door de zoekfunctie te gebruiken.


De kosten van dating bij Relatieplanet

Je kunt je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Nadat je het proces voor inschrijving hebt doorlopen kun je de profielen van andere members bekijken. Je kunt alleen berichten versturen en interesse tonen als je een betaald abonnement neemt. Hiervoor zijn verschillende opties. Hoe langer je abonnement loopt, hoe lager de kosten per maand. Je abonnement is niet tussentijds opzegbaar, dus denk goed na welke keuze je maakt. Relatieplanet is een succesvolle datingsite met een grote populariteit. De kans dat je hier een leuke partner vindt is dan ook best groot.


Artikelen over Relatieplanet

Is sex op de eerste date verstandig?

Vaak is een van de grootste discussiepuntjes of het zowel als man of vrouw verstandig is om sex te hebben op de eerste date. Een van de argumenten voor is dat je een goede relatie zal krijgen wanneer je sex hebt op de eerste date. De onderbouwing hiervoor is dat wanneer je sex hebt op je eerste date je een sterke chemie tussen beide hebt en daardoor meer verbonden bent. Een argument tegen is dat w ... [...]

Relatieplanet Reviews

Bezoek Relatieplanet

Schrijf je eigen review