Chatapp Review - Voor als je zin hebt in een lekker sexcontact

Chatapp is een grote en populaire erotische appsite waarbij de site super makkelijk mobiel te gebruiken is. Dit is in tegenstelling tot veel andere erotische dating en chatsites zeer uniek. Chatapp is een revolutionaire chat app die de concurrentie aangaat met Tinder. Bij Chatapp kan je net als bij Tinder eenvoudig door andere profielen heen swipen, waardoor je makkelijk en snel een sexcontact bij jou in de buurt kan vinden. Zodra je een berichtje binnen hebt gekregen ontvang je een pushmelding in je browser. Zo mis je nooit een berichtje en kan je waar je ook bent makkelijk sexcontact of een sex chat hebben met anderen. 

In deze review lees je alles over aanmelden, inloggen, gebruik, afmelden en alle voordelen van het gebruik van Chatapp. Heb je zelf ervaringen met Chatapp, positief of negatief deel het onder de review in een reactie. Op deze manier help je anderen met de keuze welke site het beste bij hun past.

 


Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een account bij Chatapp? Aanmelden bij Chatapp is eenvoudig, snel en bovendien helemaal gratis! Inschrijven heb je binnen 1 minuut gedaan. Om jezelf aan te melden vul je een gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum en e-mailadres in. Wanneer je aangemeld bent krijg je 50 credits cadeau. Als je ook je mail activeert ontvang je nog eens 100 credits cadeau. Super fijn wanneer je eerst de site even wil uitproberen zonder gelijk te hoeven betalen. Op Chatapp kan je onbeperkt profielen en foto's van anderen bekijken, super fijn in tegenstelling tot veel andere datingsites.


Prijzen

Het grootste deel van Chatapp is gratis te gebruiken. Zo is aanmelden gratis en kan je ook gratis door profielen gaan en swipen. In tegenstelling tot veel andere datingsites zit er geen limiet aan het bekijken van andere profielen. Alleen voor het onderling chatten moet je credits hebben.

De kosten voor de credits zijn als volgt:

  • 250 credits €9,50
  • 500 credits €17,50
  • 1000 credits €34,50
  • 2000 credits €49,50
  • 5000 credits €119,50
  • 10000 credits €219,50

Betalen kan via iDeal of Paysafecard.


Gebruik

Zodra je aanmelding in orde is kan je gelijk Chatapp gebruiken. Zoals eerder genoemd is Chatapp voornamelijk bedoelt om op je mobiel te gebruiken. Desondanks is Chatapp ook fijn om online op je computer of Ipad te gebruiken. Mocht je meer kans willen maken op een match dan is het verstandig om eerst je profiel aan te vullen met informatie over jezelf en foto's. Op deze manier kunnen andere leden zich aangesproken en aangetrokken voelen tot je profiel en heb je dus meer kans op een match. Dit is zeker belangrijker wanneer je gaat swipen, je kan pas met elkaar chatten wanneer je elkaar geliked hebt. 


Chatapp Reviews

Bezoek Chatapp

Schrijf een review